Újdonság a ŠKODA-ról
2020.08.29.

A Miskolc Autó és a Jegesmedvék története tovább íródik

A 2020-as év első fele - ahogy az ország valamennyi gazdasági szereplője és sportklubja számára -  úgy a két fél életében is nagy kihívást jelentett. Ez alkalmat teremtett a Miskolc Autó számára is arra, hogy a meglévő sporttámogatási rendszerét felülvizsgálja adott esetben racionalizálja. Annak ellenére, hogy a legtöbb egyesülettel tárgyalások folytak a folytatás lehetőségéről, mégsem született mindkét fél számára elfogadható megállapodás. Nem így a DVTK Jegesmedvék csapatával....
Sándor Attila és Egri István aláírták a megállapodást

Az évek óta tartó rendkívül sikeres ugyanakkor kompromisszumkész együttműködés egy újabb évvel meghosszabbodik. Az új kontraktus értelmében új Skoda Scala típusú személyautókat kap az egyesület.

-Nagyon örülök, hogy a jelenlegi helyzetben is vannak olyan állandó partnereink, mint a Miskolc Autó” - Kezdte Egri István az egyesület elnöke. „Szponzorunkkal hosszú évek óta szoros az együttműködésünk, amit most meghosszabbítottunk. Annak pedig külön örülök, hogy ezen időszak alatt a Miskolc Autó vezetőségével és munkatársaival sikerült megszerettetnünk a jégkorongot, így a jövőben is várjuk őket a lelátóra.  A 2020/2021-es évadban azért is fogunk dolgozni, hogy a jégen és a jégen kívül nyújtott teljesítményünkkel megháláljuk a partnereink bizalmát.

Sándor Attila megállapodás kapcsán elmondta:

„Mindig is közel állt a szívemhez a miskolci jégkorong. Az pedig, hogy ennyire szakmai munka zajlik a DVTK Jegesmedvéknél és hogy ennyire szeretik a Miskolciak a sportágat csak még egyszerűbbé teszi a döntést, mikor a következő idényről kell döntenünk. Mind érzelmileg, mind szakmailag a legjobb döntésnek tartjuk folytatni a majd’ egy évtizede megkezdett együttműködésünket.”

 A megállapodás mellett a cégcsoport ügyvezető igazgatója kitért az elmúlt hetek eseményeire is:

Azt gondolom, álszerénység nélkül mondhatom: az elmúlt évtizedben a Miskolc Autó nagy mértékben – olykor erőn felül - támogatta Miskolc és a régió sportegyesületeit, mely során példa értékű együttműködések jöhettek létre, amit ez úton is köszönünk. Jelen körülmények között azonban szeretnénk újratervezni a sporttámogatási rendszerünket. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy bezárul az irodám ajtaja az egyesületek előtt. Továbbra is nyitottak vagyunk a folytatásra. Meglátjuk mit hoz a jövő.