Miskolc Autó Hírek

Aktuális híreink

  • Kétszeres adrenalinlöket: Az Audi e-tron GT prototípus és a Ducati Panigale V4 R
    Újdonság az Auditól 2024.04.17.

    Kétszeres adrenalinlöket: Az Audi e-tron GT prototípus és a Ducati Panigale V4 R

    Az e-tron GT család prototípusa és a Ducati Panigale V4 R egyaránt megtestesítik a sportos-elegáns dizájnt és a tiszta teljesítményt. Az Audi elektromos Gran Turismo és az olasz Borgo Panigale kompromisszumok nélküli motorkerékpárja egyedi jellemzőikkel a technológia és a szenvedély csúcsát jelentik.

  • Rövid videó az Audi RS e-tron GT facelift prototípusáról
    Újdonság az Auditól 2024.04.17.

    Rövid videó az Audi RS e-tron GT facelift prototípusáról

    Bár még részletek nem ismertek, egy rövid videóban látható a nemsokára érkező Audi RS e-tron GT prototípusáról.

  • The Bigger Picture videósorozat: Elektrifikáció, az Audi Q6 e-tron
    Újdonság az Auditól 2024.04.17.

    The Bigger Picture videósorozat: Elektrifikáció, az Audi Q6 e-tron

    Lépjen be a “The Bigger Picture” egy izgalmas epizódjába. Üljön be velünk az Audi Q6 e-tron prototípusába, és fedezze fel, hogyan segíti az elektronizáció a fenntartható fejlődést és hogyan fejleszti az Audi DNS-ét.

  • Technológiai ugrás az elektromos mobilitás számára: a Premium Platform Electric és az E³ 1.2 elektronikus architektúra
    Újdonság az Auditól 2024.04.16.

    Technológiai ugrás az elektromos mobilitás számára: a Premium Platform Electric és az E³ 1.2 elektronikus architektúra

    A Premium Platform Electric (PPE) és az új E³ elektronikus architektúra révén az Audi továbbra is megerősíti a hálózatba kapcsolt és teljesen elektromos prémium mobilitás vezető szolgáltatójaként betöltött szerepét. A Porschéval közösen kifejlesztett PPE platform és a CARIAD-dal közösen tervezett E³ 1.2 elektronikus architektúra fontos mérföldkövek az Audi globális elektromos járműkínálatának bővítésében, és az Audi történetének legnagyobb termékkezdeményezésének kezdetét jelentik. Az Audi Q6 e-tron világpremierjével a négykarikás márka bemutatja első, kifejezetten az akkumulátoros elektromos járművekhez tervezett PPE platformra épülő szériamodelljét.

  • Elektromos mobilitás – A Škoda Epiq lesz a márka belépőszintű BEV-modellje
    Újdonság a Škodától 2024.04.12.

    Elektromos mobilitás – A Škoda Epiq lesz a márka belépőszintű BEV-modellje

    Amikor a kicsi naggyá lesz: a Škoda AUTO közzétette tisztán elektromos, akkumulátorhajtású (BEV), városi SUV-crossover modelljének nevét, valamint az újdonságra első betekintést kínáló dizájntanulmányát. A 2025-ben bemutatkozó Škoda Epiq mintegy 25 ezer euróba kerül majd, és 4,1 méteres hosszúságával tágas belteret és akár 490 literes csomagtartót kínál. Az újdonság már teljes egészében, azaz kívül és belül is az új, erőteljes, funkcionális és autentikus Modern Solid formai nyelvezet jegyében készül majd, amit új technológiákkal és asszisztens-megoldásokkal harmonikus digitális élmény tesz teljessé.

  • Csúcsformában – Az Audi A3 és az új A3 allstreet
    Újdonság az Auditól 2024.04.12.

    Csúcsformában – Az Audi A3 és az új A3 allstreet

    Széleskörű frissítés a sikermodell számára: az A3 – amellyel az Audi 1996-ban megalapította a prémium-kompaktkategóriát – immár sportosabb, kényelmesebb és méginkább digitális, mint valaha. Progresszívebb dizájnja mellett jelentősen kibővített alapfelszereltség, valamint új anyagok és ajánlatok gondoskodnak minderről, miközben a közvetlenül az autó képernyőjén igénybe vehető alkalmazások, a választható fénygrafikával működő nappali menetfény és a rugalmasan utólag is megrendelhető funkciók széleskörű egyéni kialakítási lehetőségeket kínálnak. Teljes egészében új fejlesztésként jelenik meg a piacon az A3-család markáns crossover-tagja, az A3 allstreet, amely karakteres offroad-megjelenésével, az A3 Sportback változatéhoz képest három centiméterrel megnövelt szabadmagasságával és megemelt üléspozíciójával a vezetés a SUV-modelleket idéző élményét és magasfokú funkcionalitást kínál.

  • Itt a friss Audi S3!
    Újdonság az Auditól 2024.04.11.

    Itt a friss Audi S3!

    Nem sokkal az Audi A3 frissítése után megérkezett a megújult S3 is, szedánként és ferdehátúként egyaránt.

  • The Bigger Picture videósorozat
    Újdonság az Auditól 2024.04.11.

    The Bigger Picture videósorozat

    Nézze meg új sorozatunk a The Bigger Picture első epizódját, a fenntarthatóság című részt, amelyben Sebastian Copeland sarkkutató és fotós mutatja be, hogyan ösztönzi az Audi a fenntarthatóságot az ESG-elvek megvalósításával.  Kövesse a sorozatot, és inspirálódjon a gyakorlati fenntarthatóságról.

  • Fenntartható és rugalmas az Audi Q6 e-tron sorozatgyártása Ingolstadtban
    Újdonság az Auditól 2024.04.10.

    Fenntartható és rugalmas: az Audi Q6 e-tron sorozatgyártása Ingolstadtban

    A 2023 végén megkezdett gyártás óta az Audi Q6 e-tron sorozat az első nagy volumenű, teljesen elektromos modellsorozat, amelyet az Audi ingolstadti központjában gyárt. A márka 360gyáras gyártási stratégiájának megfelelően az Audi az egyes gyártási lépéseket a meglévő karosszéria- és összeszerelési struktúrákba és folyamatokba integrálta. 2024. január 1-től Ingolstadt a harmadik olyan Audi telephely, amely nettó nulla károsanyag-kibocsátással1 gyárt, Brüsszel (2018) és Győr (2020) után. Emellett a négykarikás márka központja az első olyan Audi telephely Németországban, amely saját akkumulátor-összeszerelő üzemmel rendelkezik.

  • Fókuszban a töltési teljesítmény – az új Premium Platform Electric (PPE)
    Újdonság az Auditól 2024.04.04.

    Fókuszban a töltési teljesítmény – az új Premium Platform Electric (PPE)

    A Premium Platform Electric (PPE) nagyfeszültségű (HV) akkumulátorának tervezésekor és fejlesztésénél az Audi a hatótávolságot és a töltési teljesítményt egyaránt előtérbe helyezte. Az akkumulátor kifinomult hőkezelése, a 800 voltos elektromos rendszer és az új villanymotorok körüli hatékonysági intézkedések széles köre teszi gondtalanná a vezetést és a töltést. Ehhez hozzájárul az Audi töltési szolgáltatása és nem utolsósorban az egyre sűrűbbé váló városi környezetben az Audi charging hub gyorstöltő hálózat is.

  • Autistic Art együttműködés – utolsó Audi TTRS Roadster
    Újdonság az Auditól 2024.04.04.

    Autistic Art együttműködés – utolsó Audi TTRS Roadster

    Az Autistic Art Lakóotthonainak és szakembereinek segítsége nélkül eltűnne a rendszer és a megértés a Lakóotthonokban élő autista társaink életéből. Ez egy különleges ügy, amely kiemelt figyelmet kíván, és mi szeretnénk ezt megadni neki, stílusosan, egy legendás dizájnikon utolsó darabjával. Ezért a 25 év után kivezetésre kerülő Audi TT RS Roadster modellünk utolsó darabját összekötjük… sőt, szó szerint feldíszítjük ezzel a nagyszerű céllal. Az autót az alapítvány egyik autizmussal élő alkotója, Varga Máté különleges grafikáival vontuk be. A Porsche Hungária Kft. által forgalmazott Audi márka így lehetőséget ad arra, hogy a kész műalkotást az Autistic Art az éves aukciója főtételeként árverésre bocsássa. Az Autistic Art Közhasznú Alapítvány így tovább folytathatja tevékenységét, hogy méltó életkörülményeket teremtsen az autizmussal élő embertársainknak!

  • Az Északi sarkkörön tesztelnek a győri Audi mérnökei
    Újdonság az Auditól 2024.04.04.

    Az Északi sarkkörön tesztelnek a győri Audi mérnökei

    Extrém klimatikusok viszonyok közepette zajlanak a tesztek az Északi sarkkörön fekvő Audi-Volkswagen tesztközpontban, a -28 fokos finnországi télben.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.