Újdonság a SEAT-ról
2020.06.16.

A városi mobilitás globális bemutatása és a CASA SEAT hivatalos megnyitója

Június 16-án, 17 órakor, a hatóságok és a spanyol és a katalán gazdaság kiemelkedő üzleti vezetői vesznek részt a CASA SEAT hivatalos megnyitóján. Barcelona új városi mobilitási csomópontként a vállalat először jeleníti meg a városi mobilitással kapcsolatos újdonságait a CASA SEAT-ban.
Seat

Az ünnepélyes megnyitón a felszólalók között lesz Ada Colau, Barcelona polgármestere, Teresa Ribera, miniszterelnök-helyettes,  az Ökológiai Átmenet és a Demográfiai Kihívások minisztere; Àngels Chacón, a Katalán Kormány Üzleti és Tudományos minisztere.

A SEAT elnöke és pénzügyekért felelős alelnöke Carsten Isensee, a SEAT értékesítési és marketing alelnöke és a CUPRA vezérigazgatója Wayne Griffiths, valamint Lucas Casasnovas, a SEAT Városi Mobilitási vezetője szintén beszél a bemutatón.

Meghívjuk, hogy kövesse az ünnepélyes megnyitót, amelyet 17:00 órától online élőben közvetítünk a SEAT Media Center-en keresztül, ami spanyol, angol és katalán nyelven lesz elérhető ezen a platformon.

A médiaügynökségek saját csatornáikon beágyazott kóddal továbbíthatják is a közvetítést:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/fQGtkdkxFjw" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Várjuk Önöket!