Miskolc Autó Hírek

Aktuális híreink

  • Nagy változás jön az Audi típusok elnevezésében
    Újdonság az Auditól 2024.03.28.

    Nagy változás jön az Audi típusok elnevezésében

    A hosszú típusnevek 2024-től eltűnnek az Audik faráról, a két számjegyű elnevezéseket teljes mértékben kivezeti a német gyártó.

  • A JLR-tól csábított át vezető dizájnert az Audi
    Újdonság az Auditól 2024.03.28.

    A JLR-tól csábított át vezető dizájnert az Audi

    Miután Gernot Döllner, az Audi új vezérigazgatója több topmenedzseri pozícióba is új embereket ültetett, most a korábban a Jaguar Land Rover-nél dolgozó Massimo Frascellát tette meg a márka vezető dizájnerévé. Frascella Marc Lichtét váltja június 1-től, aki marad a Volkswagen konszernnél.

  • Nem mond le az Audi az erős kombikról, több RS Avant modell is készülőben
    Újdonság az Auditól 2024.03.27.

    Nem mond le az Audi az erős kombikról, több RS Avant modell is készülőben

    Hiába az SUV-mánia, az Audi Sport továbbra is elkötelezett a nagy teljesítményű, alacsonyan ülő Avant modellek mellett.

  • Audi töltőközpont Frankfurtban egyszerűen, gyorsan és akadálymentesen
    Újdonság az Auditól 2024.03.19.

    Audi töltőközpont Frankfurtban: egyszerűen, gyorsan és akadálymentesen

    Az Audi megnyitja hatodik töltőközpontját Frankfurt am Mainban. Az Orber Straße-nál négy nagy teljesítményű töltőállomáson (HPC) akár 320 kW-os teljesítményű töltőállomással tölthetik járműveiket a különböző márkájú elektromos autók vezetői.

  • Tapasztalja meg a Vorsprung durch Technik élményét: az új Audi Q6 e-tron
    Újdonság az Auditól 2024.03.19.

    Tapasztalja meg a Vorsprung durch Technik élményét: az új Audi Q6 e-tron

    Az Audi Q6 e-tron az első szériamodell a Premium Platform Electric (PPE) platformon, amely a következő lépést jelenti a vállalat prémium kategóriás elektromos mobilitás szolgáltatójává történő átalakulásában. Az elektromos SUV jellemzőivel a Vorsprung durch Technik jelképe. A modellt nemcsak a lenyűgöző vezetési és töltési teljesítmény, hanem a megnövelt hatékonyság és a nagy hatótávolság is jellemzi. Az Audi Q6 e-tron a tipikus Audi SUV stílusjegyeit testesíti meg a továbbfejlesztett e-tron dizájnnyelvvel. A belső tér új dizájnfilozófiája és az új modellben debütáló úttörő technológiák az Audi következő fejezetét kezdik az elektromos mobilitás terén, és a Vorsprung durch Technik mindennap kézzelfogható élménnyé válik. A Q6 e-tron modellcsaláddal az e-mobilitás először érkezik az ingolstadti gyárból.

  • Átfogó videó az új Audi Q6 e-tron modellről
    Újdonság az Auditól 2024.03.19.

    Átfogó videó az új Audi Q6 e-tron modellről

    Az Autogefül csatorna alaposan áttekinti kívül-belül az Audi Q6 e-tron modellt.

  • Videó Az Audi A3 allstreet vs az új A3 S line
    Újdonság az Auditól 2024.03.18.

    Videó: Az Audi A3 allstreet vs az új A3 S line

    Az Autogefül csatorna alaposan áttekinti kívül-belül az Audi A3 faceliftet, valamint bemutatja az Audi A3 allstreet-et is.

  • A Škoda Enyaq termékcsalád gyártási darabszáma átlépte a 200 ezres szintet
    Újdonság a Škodától 2024.03.12.

    A Škoda Enyaq termékcsalád gyártási darabszáma átlépte a 200 ezres szintet

    Jelentős mérföldkőhöz ért a Škoda AUTO az e-mobilitási stratégiájának megvalósításában, amit az Enyaq és az Enyaq Coupé 200 ezredik példányának legyártása fémjelez. A jubileumi autó egy fehér Enyaq Coupé Sportline, amely február 16-án gördült le a gyártósorról. Az idei modellévben az Enyaq fejlődése tovább folytatódik, többek között erősebb és hatékonyabb hajtásláncokkal, még nagyobb hatótávolsággal, gyorsabb töltéssel és egy továbbfejlesztett, logikusabb kezelői felületet kínáló új szoftverrel. A Škoda AUTO előre tekintve tovább erősíti elkötelezettségét az e-mobilitás iránt az új Elroq idei világpremierjével. Ezzel a teljesen elektromos hajtású kompakt szabadidő-autóval egy nagyszabású kampány veszi kezdetét, amelynek keretében az elkövetkező években összesen hat új elektromos típus mutatkozik be, kiteljesítve a Škoda teljesen elektromos járműveinek kínálatát.

  • Csúcsformában az Audi A3 és az új A3 allstreet
    Újdonság az Auditól 2024.03.12.

    Csúcsformában: az Audi A3 és az új A3 allstreet

    Egy sikeres modell átfogó frissítése: Az autó, amellyel az Audi 1996-ban megalapozta a prémium kompakt kategóriát, az A3 minden eddiginél sportosabb, kényelmesebb és digitálisabb, köszönhetően a progresszívebb formatervnek, a jelentősen kibővített alapfelszereltségnek, valamint az új anyagoknak és ajánlatoknak. A közvetlenül a jármű kijelzőjén használható alkalmazások, a választható nappali menetfény-jelzések és a járműfunkciók bármikor igény szerint történő kiegészítésének lehetősége nagyfokú testreszabhatóságot tesznek lehetővé. Újdonság az A3 allstreet, az A3 család jellegzetes crossovere. Jellegzetes terepjárós megjelenésével, az A3 Sportbackhez képest három centiméterrel nagyobb hasmagasságával és megemelt üléspozíciójával a jármű SUV-szerű vezetési élményt kínál magas funkcionalitással kombinálva.

  • Nagy lelkesedés a Dakar-győztesekért az Audi részéről
    Újdonság az Auditól 2024.03.11.

    Nagy lelkesedés a Dakar-győztesekért az Audi részéről

    Az Audi Sport csapata meleg fogadtatásban részesült hazájában a Dakar-rali megnyerése után. Az ingolstadti és a neckarsulmi helyszínen a győztesek Carlos Sainz/Lucas Cruz és csapattársaik Emil Bergkvist és Stéphane Peterhansel/Edouard Boulanger jelentek meg a munkások előtt. Az AUDI AG igazgatótanácsa is üdvözölte a sikeres motorsport-pilótákat, akik elektromos meghajtású terepjáró prototípusaikkal körbejárták a két gyári telephelyet, és számos autogramot osztottak.

  • Okosabb, modernebb lesz a legkisebb Audi SUV
    Újdonság az Auditól 2024.03.04.

    Okosabb, modernebb lesz a legkisebb Audi SUV

    Modernebb, nagyobb, digitálisabb: Az Audi Q2 modellek jelentős frissítést kapnak 2024 közepén. A kompakt SUV infotainment rendszere átfogó technológiai frissítést kap. Azonnali hatállyal minden új Audi Q2 az Audi virtual cockpitet és egy 8,8 colos érintőképernyőt kap az MMI központi vezérlőegységeként. A korábbi forgó/nyomógombot egy kényelmes tárolórekesz váltja fel.

  • Sauber Az Audi továbbra is elkötelezett a Forma-1 mellett
    Újdonság az Auditól 2024.03.04.

    Sauber: Az Audi továbbra is elkötelezett a Forma-1 mellett

    A Sauber képviselője, Alessandro Alunni Bravi tagadta azon értesüléseket, hogy az Audi 2026-os csatlakozása a Forma-1-hez veszélybe került volna a cég vezetőségében történt változások miatt.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.