Miskolc Autó MISKOLC AUTÓHÁZ KFT. ESZKÖZBESZEREZÉSE ÉS FEJLESZTÉSE

  1. Miskolc Autó
  2. MISKOLC AUTÓHÁZ KFT. ESZKÖZBESZEREZÉSE ÉS FEJLESZTÉSE
2023.11.22.
Aktuális

MISKOLC AUTÓHÁZ KFT. ESZKÖZBESZEREZÉSE ÉS FEJLESZTÉSE

Cégünk a GINOP-1.2.8-20 kódszámú pályázaton („A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása”) visszatérítendő támogatást nyert, mely az eredményességi mérési szempontok szerinti értékelés alapján átfordulhat vissza nem térítendő támogatássá.

Széchenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

Pályázat célkitűzése:

A koronavírus gazdasági hatásainak enyhítése a hazai vállalkozások munkavállalói létszámának minél nagyobb arányú megtartásán keresztül, valamint a hazai KKV-k termelékenységének növelése és technológiai megújulásának támogatása.

Kedvezményezett: MISKOLC AUTÓHÁZ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt azonosító: GINOP-1.2.8-20-2020-02862

Támogatási összeg: 37 775 216 Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt befejezése: 2021.12.31.

Projekt rövid összefoglalója:

Cégünk 2019-ben egy új 800 m2-es gyártócsarnokot épített önerőből az autójavító szolgáltató tevékenységének bővítése céljából. A megépített csarnok lehetőséget biztosít arra, hogy a cég tevékenységi körébe tartozó autószerelői és karosszériajavítói tevékenység bővüljön, korszerűsödjön.

A pályázat keretében beszerzésre kerülendő eszközök 3 területet szolgálnak.

Szerviz tevékenység: A gépkocsik technológiai fejlődését követve a vizsgálati, javító, diagnosztikai eszközöknek is folyamatosan fejlődni kell.

Karosszéria javítói tevékenység: A növelt szilárdságú és korszerű hegesztéstechnológiával készült gépkocsit karosszériájának javítása igényli, hogy a javítói berendezések a kor követelményeinek megfelelő szintre emelkedjenek.

Újautó értékesítés: Napjainkban előtérbekerült a hibrid és elektromos autók használata a környezetvédelmi előírások szigorodása következtében. A piaci körülmények megváltozása miatt a cég értékesítési területét is át kell alakítani mind a gyári, mind az ügyfél igényeknek megfelelően. Újautó szalonban bemutatott autók, főleg a hibrid és elektromos autók, folyamatos töltését biztosítani kell. A megnövekedett töltési kapacitások miatt a szalon padlójába épített, új vételezési pontokkal kialakítandó elektromos hálózat kiépítése és a kapcsolódó burkolási munkák elvégzése szükséges az elektromos autók értékesítési előírásainak megfeleléséhez.

Cég általános: A kor követelményeinek folyamatosan meg kell felelni, fejlesztésekkel lépést kell tartani a konkurensekkel és a változásokra minél gyorsabban, minél hatékonyabb döntéseket kell hozni. Ennek elősegítése érdekében a cég általános működését érintő fejlesztések szükségesek.

A 2 tanácsadási tevékenység esetében a tanácsadó cégek által kínált lehetőségek a cégünkre nézve előrelépést jelentenek. Sokat segíthet számunkra a két lehetőség igénybevétele. Az En-Comm Energetikai, Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft. által biztosított „Gyártásoptimalizáláshoz és automatizáláshoz kapcsolódó tanácsadás” és az Online Projects Kft. által biztosított „Információbiztonsági, adatvédelmi, illetve kiber-biztonsági tanácsadás” tematikájában, mondanivalójában a cégünk profiljába vág. Munkánk során elhivatottak vagyunk a folyamatos tanulás, képzés és a hasonló lehetőségek igénybe vétele iránt.

Információs technológiafejlesztéshez tartozó eszközök szükségességét elsősorban a koronavírus helyzet indokolja. A március óta fennálló pandémiás helyzetben a dolgozók otthonról voltak kénytelenek dolgozni. Az ő igényeiket szolgálják a notebook-ok és a pc-k. A szerver és a fénymásoló az irodai munkában, a mindennapi adminisztrációs feladatainkban és a cégünk információs technológiájának a fejlesztésében lenne segítségünkre.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.