Miskolc Autó Audi

Az Audi már ma formálja a holnap világát. Progresszív technológiával, szenvedélyes kreativitással és új közösségi gondolatokkal. Fedezze fel Audi modelljeink sokszínűségét!

 • Az Audi a ChatGPT-vel fejleszti a jelenlegi és jövőbeli modellek hangvezérlését 2024-07-08
  Újdonság az Auditól

  Az Audi a ChatGPT-vel fejleszti a jelenlegi és jövőbeli modellek hangvezérlését

  Az Audi a Microsoft Azure OpenAI szolgáltatáson keresztül a ChatGPT nevű mesterséges intelligencia-alapú chatbotot alkalmazza infotainment rendszerében, hogy javítsa járművei hangvezérlési képességeit. Idén júliustól a 2021 óta gyártott és a harmadik generációs moduláris infotainment rendszerrel (MIB 3) felszerelt, mintegy kétmillió Audi modell tulajdonosai természetes nyelv segítségével interakcióba léphetnek autójukkal, és vezetés közben meghallgathatják a számukra fontos információkat. Az új járművek, mint például a Q6 e-tron és az E3 1.2 elektronikai architektúrával ellátott jövőbeli modellek a ChatGPT-t a Cerence Chat Pro segítségével kapják meg az Audi asszisztens kiterjesztéseként.

  További információk
 • A Vezess.hu újságírója tesztelte az Q8 50 TDI quattro Tiptronic-ot
  Újdonság az Auditól

  A Vezess.hu újságírója tesztelte az Q8 50 TDI quattro Tiptronic-ot

  Az Audi Q8 ráncfelvarrása apróságokban mutatkozik meg, az autó továbbra is luxusbálna és a német gyártó egyik legfeltűnőbb modellje.

  További információk
 • Videó: az Audi e-tron GT dizájnja
  Újdonság az Auditól

  Videó: az Audi e-tron GT dizájnja

  Végtelenül sportos, progresszív és erős motorsport-örökséggel.A két formatervező, Christopher Kröner és Juan Carlos Huerta bemutatja a teljesen elektromos Audi e-tron GT modellek formatervezési csúcspontjait.

  További információk
 • A Vezess.hu átfogó tesztje az Audi Q6 e-tron-ról
  Újdonság az Auditól

  A Vezess.hu átfogó tesztje az Audi Q6 e-tron-ról

  A Vezess.hu újságírója tesztelte az Audi Q6 e-tron és Audi SQ6 e-tron modelleket Baszkföldön.

  További információk
 • Remekül halad az Audi motorfejlesztése
  Újdonság az Auditól

  Remekül halad az Audi motorfejlesztése

  elentős mérföldkőhöz érkezett a Forma-1-es mezőnyhöz 2026-ban csatlakozó Audi motorfejlesztése, a német gyártó ugyanis már a próbapadon teszteli komplett erőforrását — jelentették be pénteken.

  További információk
 • Tiszta vezetési élmény: Észak-Spanyolország az Audi Q6 e-tronnal
  Újdonság az Auditól

  Tiszta vezetési élmény: Észak-Spanyolország az Audi Q6 e-tronnal

  Az út mintegy 150 méteren keresztül meredeken emelkedik, majd egy hajtűkanyar következik, amely precíz kormányzást igényel. Az ezt követő kanyarok gördülékeny kombinációja tiszta öröm: a Bilbao és San Sebastián közötti utak néha kihívást jelentő profiljuk miatt ideálisak az új Audi Q6 e-tron karakterének megtapasztalására. Az elektromos SUV agilitása, amely részben a precíz és sportos kormányzásnak és az elektromotorok harmonikus teljesítményleadásának köszönhető, az észak-spanyolországi utakon is kiteljesedik. Az Audi DNS-ének megfelelően hangolt felfüggesztés kényelmet kínál, ugyanakkor sportos dinamizmust is közvetít – különösen az Audi SQ6 e-tron esetében. A változatos útvonalak a magasságkülönbségekkel és a városokon való áthaladással lehetővé teszik, hogy a sofőrök lenyűgöző módon tapasztalják meg az akár 220 kW-os nagy rekuperációs teljesítményt. Ez, akárcsak a kifinomult hőkezelő rendszer, jelentősen hozzájárul a Premium Platform Electric (PPE) első modelljének hatékonyságához.

  További információk
 • A quattro (egyik) névadója
  Újdonság az Auditól

  A quattro (egyik) névadója

  Autóversenyzett, vezette az Audi versenyrészlegét és az Opel DTM csapatát is. Mérnökként járműgyártóknak is dolgozott, hírét azonban inkább azokról az autókról ismerik, amelyekre ráírta a nevét. Walter Treser hihetetlen karrierje.

  További információk
 • The Bigger Picture videósorozat: Emberjogok.
  Újdonság az Auditól

  The Bigger Picture videósorozat: Emberjogok.

  A “The Bigger Picture” című sorozat utolsó epizódjában megtudhatja, hogyan kötelezte el magát az Audi az emberjogok mellett a beszállítói láncban. A több mint 14 000 beszállítóból álló hálózatával az Audi emberi jogi stratégiája az olyan kockázatok megelőzésére összpontosít, mint a gyermekmunka, miközben a munkahelyi biztonságra, a kulturális különbségekre és a foglalkoztatási egyenlőség előmozdítására helyezi a hangsúlyt, beleértve a tisztességes béreket is.

  További információk
 • Az Audi Q6 e-tron formatervezése
  Újdonság az Auditól

  Az Audi Q6 e-tron formatervezése

  Sportos, progresszív és erős SUV arányokkal.Philipp Römers, az Audi formatervezője bemutatja a teljesen elektromos Audi Q6 e-tron formatervezési csúcspontjait.

  További információk
 • Bemutatkozott az Audi valaha volt legbrutálisabb SUV modellje
  Újdonság az Auditól

  Bemutatkozott az Audi valaha volt legbrutálisabb SUV modellje

  Még a V10 erőforrással szerelt egykori Audi R8 sem tudott annyit, mint ez a bőven 2 tonna feletti SUV: a frissített Audi RS Q8 Performance változata 640 lóerőt és 850 newtonmétert csikar ki a 4,0 literes V8 erőforrásából, amellyel az Audi Sport valaha volt legerősebb belsőégésű motoros modellje lett. A hétköznapibb RS Q8 valamelyest visszafogottabb, kereken 600 lóerőre képes, ám az is biztosan az ülésbe préseli majd a vásárlókat.

  További információk
 • Még be sem mutatkozott, máris rekorder az új Audi RS3
  Újdonság az Auditól

  Még be sem mutatkozott, máris rekorder az új Audi RS3

  Az Audi hivatalosan augusztus közepén leplezi le az Audi RS3 legújabb frissítését, mely a premiert már egy igen komoly eredménnyel ünnepelheti majd. Jelenleg ez a leggyorsabb kompakt utcai autó a Nordschleifén.

  További információk
 • Az új Audi e-tron GT: Egy elektromossággal teli mestermű
  Újdonság az Auditól

  Az új Audi e-tron GT: Egy elektromossággal teli mestermű

  Az Audi e-tron GT quattro 2021-es premierje óta az Audi termékpalettájának elektromos és sportos csúcsmodellje. A négyajtós Gran Turismo a figyelemfelkeltő formatervet erőteljes hajtásrendszerrel és dinamikus kezelhetőséggel ötvözi. Az új változatok jelentősen javítják a sportos jármű hatótávolságát, teljesítményét, töltését és kezelhetőségét. Az RS e-tron GT performance révén az Audi bemutatja első teljesen elektromos RS performance modelljét.

  További információk

Új Modellek

Új
Audi e-tron GT quattro

Újautó Audi e-tron GT quattro

Audi
Azonnal elvihető modelljeink

Audi
Szerviz szolgáltatások és akciók

Az én Audi modellem
Konfigurálás

Az Audi életre kelti az egyéni prémium mobilitást. Innovatív technológiákkal, progresszív teljesítménnyel és érzelemdús dizájnnal. Fedezze fel Audi modelljeinket most.

Konfigurátor
banner img

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.