Miskolc Autó Audi

Az Audi már ma formálja a holnap világát. Progresszív technológiával, szenvedélyes kreativitással és új közösségi gondolatokkal. Fedezze fel Audi modelljeink sokszínűségét!

 • Kétszeres adrenalinlöket: Az Audi e-tron GT prototípus és a Ducati Panigale V4 R
  Újdonság az Auditól

  Kétszeres adrenalinlöket: Az Audi e-tron GT prototípus és a Ducati Panigale V4 R

  Az e-tron GT család prototípusa és a Ducati Panigale V4 R egyaránt megtestesítik a sportos-elegáns dizájnt és a tiszta teljesítményt. Az Audi elektromos Gran Turismo és az olasz Borgo Panigale kompromisszumok nélküli motorkerékpárja egyedi jellemzőikkel a technológia és a szenvedély csúcsát jelentik.

  További információk
 • Rövid videó az Audi RS e-tron GT facelift prototípusáról
  Újdonság az Auditól

  Rövid videó az Audi RS e-tron GT facelift prototípusáról

  Bár még részletek nem ismertek, egy rövid videóban látható a nemsokára érkező Audi RS e-tron GT prototípusáról.

  További információk
 • The Bigger Picture videósorozat: Elektrifikáció, az Audi Q6 e-tron
  Újdonság az Auditól

  The Bigger Picture videósorozat: Elektrifikáció, az Audi Q6 e-tron

  Lépjen be a “The Bigger Picture” egy izgalmas epizódjába. Üljön be velünk az Audi Q6 e-tron prototípusába, és fedezze fel, hogyan segíti az elektronizáció a fenntartható fejlődést és hogyan fejleszti az Audi DNS-ét.

  További információk
 • Technológiai ugrás az elektromos mobilitás számára: a Premium Platform Electric és az E³ 1.2 elektronikus architektúra
  Újdonság az Auditól

  Technológiai ugrás az elektromos mobilitás számára: a Premium Platform Electric és az E³ 1.2 elektronikus architektúra

  A Premium Platform Electric (PPE) és az új E³ elektronikus architektúra révén az Audi továbbra is megerősíti a hálózatba kapcsolt és teljesen elektromos prémium mobilitás vezető szolgáltatójaként betöltött szerepét. A Porschéval közösen kifejlesztett PPE platform és a CARIAD-dal közösen tervezett E³ 1.2 elektronikus architektúra fontos mérföldkövek az Audi globális elektromos járműkínálatának bővítésében, és az Audi történetének legnagyobb termékkezdeményezésének kezdetét jelentik. Az Audi Q6 e-tron világpremierjével a négykarikás márka bemutatja első, kifejezetten az akkumulátoros elektromos járművekhez tervezett PPE platformra épülő szériamodelljét.

  További információk
 • Csúcsformában – Az Audi A3 és az új A3 allstreet
  Újdonság az Auditól

  Csúcsformában – Az Audi A3 és az új A3 allstreet

  Széleskörű frissítés a sikermodell számára: az A3 – amellyel az Audi 1996-ban megalapította a prémium-kompaktkategóriát – immár sportosabb, kényelmesebb és méginkább digitális, mint valaha. Progresszívebb dizájnja mellett jelentősen kibővített alapfelszereltség, valamint új anyagok és ajánlatok gondoskodnak minderről, miközben a közvetlenül az autó képernyőjén igénybe vehető alkalmazások, a választható fénygrafikával működő nappali menetfény és a rugalmasan utólag is megrendelhető funkciók széleskörű egyéni kialakítási lehetőségeket kínálnak. Teljes egészében új fejlesztésként jelenik meg a piacon az A3-család markáns crossover-tagja, az A3 allstreet, amely karakteres offroad-megjelenésével, az A3 Sportback változatéhoz képest három centiméterrel megnövelt szabadmagasságával és megemelt üléspozíciójával a vezetés a SUV-modelleket idéző élményét és magasfokú funkcionalitást kínál.

  További információk
 • Itt a friss Audi S3!
  Újdonság az Auditól

  Itt a friss Audi S3!

  Nem sokkal az Audi A3 frissítése után megérkezett a megújult S3 is, szedánként és ferdehátúként egyaránt.

  További információk
 • The Bigger Picture videósorozat
  Újdonság az Auditól

  The Bigger Picture videósorozat

  Nézze meg új sorozatunk a The Bigger Picture első epizódját, a fenntarthatóság című részt, amelyben Sebastian Copeland sarkkutató és fotós mutatja be, hogyan ösztönzi az Audi a fenntarthatóságot az ESG-elvek megvalósításával.  Kövesse a sorozatot, és inspirálódjon a gyakorlati fenntarthatóságról.

  További információk
 • Fenntartható és rugalmas az Audi Q6 e-tron sorozatgyártása Ingolstadtban
  Újdonság az Auditól

  Fenntartható és rugalmas: az Audi Q6 e-tron sorozatgyártása Ingolstadtban

  A 2023 végén megkezdett gyártás óta az Audi Q6 e-tron sorozat az első nagy volumenű, teljesen elektromos modellsorozat, amelyet az Audi ingolstadti központjában gyárt. A márka 360gyáras gyártási stratégiájának megfelelően az Audi az egyes gyártási lépéseket a meglévő karosszéria- és összeszerelési struktúrákba és folyamatokba integrálta. 2024. január 1-től Ingolstadt a harmadik olyan Audi telephely, amely nettó nulla károsanyag-kibocsátással1 gyárt, Brüsszel (2018) és Győr (2020) után. Emellett a négykarikás márka központja az első olyan Audi telephely Németországban, amely saját akkumulátor-összeszerelő üzemmel rendelkezik.

  További információk
 • Fókuszban a töltési teljesítmény – az új Premium Platform Electric (PPE)
  Újdonság az Auditól

  Fókuszban a töltési teljesítmény – az új Premium Platform Electric (PPE)

  A Premium Platform Electric (PPE) nagyfeszültségű (HV) akkumulátorának tervezésekor és fejlesztésénél az Audi a hatótávolságot és a töltési teljesítményt egyaránt előtérbe helyezte. Az akkumulátor kifinomult hőkezelése, a 800 voltos elektromos rendszer és az új villanymotorok körüli hatékonysági intézkedések széles köre teszi gondtalanná a vezetést és a töltést. Ehhez hozzájárul az Audi töltési szolgáltatása és nem utolsósorban az egyre sűrűbbé váló városi környezetben az Audi charging hub gyorstöltő hálózat is.

  További információk
 • Autistic Art együttműködés – utolsó Audi TTRS Roadster
  Újdonság az Auditól

  Autistic Art együttműködés – utolsó Audi TTRS Roadster

  Az Autistic Art Lakóotthonainak és szakembereinek segítsége nélkül eltűnne a rendszer és a megértés a Lakóotthonokban élő autista társaink életéből. Ez egy különleges ügy, amely kiemelt figyelmet kíván, és mi szeretnénk ezt megadni neki, stílusosan, egy legendás dizájnikon utolsó darabjával. Ezért a 25 év után kivezetésre kerülő Audi TT RS Roadster modellünk utolsó darabját összekötjük… sőt, szó szerint feldíszítjük ezzel a nagyszerű céllal. Az autót az alapítvány egyik autizmussal élő alkotója, Varga Máté különleges grafikáival vontuk be. A Porsche Hungária Kft. által forgalmazott Audi márka így lehetőséget ad arra, hogy a kész műalkotást az Autistic Art az éves aukciója főtételeként árverésre bocsássa. Az Autistic Art Közhasznú Alapítvány így tovább folytathatja tevékenységét, hogy méltó életkörülményeket teremtsen az autizmussal élő embertársainknak!

  További információk
 • Az Északi sarkkörön tesztelnek a győri Audi mérnökei
  Újdonság az Auditól

  Az Északi sarkkörön tesztelnek a győri Audi mérnökei

  Extrém klimatikusok viszonyok közepette zajlanak a tesztek az Északi sarkkörön fekvő Audi-Volkswagen tesztközpontban, a -28 fokos finnországi télben.

  További információk
 • Nagy változás jön az Audi típusok elnevezésében
  Újdonság az Auditól

  Nagy változás jön az Audi típusok elnevezésében

  A hosszú típusnevek 2024-től eltűnnek az Audik faráról, a két számjegyű elnevezéseket teljes mértékben kivezeti a német gyártó.

  További információk

Új Modellek

Új
Audi e-tron GT quattro

Újautó Audi e-tron GT quattro

Audi
Azonnal elvihető modelljeink

Audi
Szerviz szolgáltatások és akciók

Az én Audi modellem
Konfigurálás

Az Audi életre kelti az egyéni prémium mobilitást. Innovatív technológiákkal, progresszív teljesítménnyel és érzelemdús dizájnnal. Fedezze fel Audi modelljeinket most.

Konfigurátor
banner img

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.