Miskolc Autó Volkswagen Haszonjárművek

A Volkswagen Haszonjárművek minden célra a megfelelő járművet kínálja. Böngésszen azonnal elvihető, új autóink között.

 • Az év pickupja – „Triplázott” az Amarok
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől

  Az év pickupja – „Triplázott” az Amarok

  Ismét az Amarok! Különleges kitüntetést adtak át a lyoni Solutrans 2023 logisztikai és szállítási szakkiállításon, a „Nemzetközi Pickup Díjat” („International Pick-up Award”; IPUA) ugyanis csak két-három évente ítélik oda, a Volkswagen Haszonjárművek új Amarok sorozata pedig – újra – győzedelmeskedett. A Volkswagen Haszonjárművek pickup-családja 2011 (a 2012-es és 2013-as évre) és 2017 (a 2018-as és 2019-es évre) után harmadszor részesült ebben az elismerésben, ezúttal együttműködő partnerével, a Forddal, illetve annak Ranger modelljével osztozik az első helyen.

  További információk
 • Miskolc Autó – A jó szolgálatatában
  Aktuális

  Miskolc Autó – A jó szolgálatatában

  A Martin János Technikum, Szakképző Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola karácsonyi ünnepségén került átadásra egy, a Miskolc Autó által biztosított kilenc személyes Volkswagen Transporter kisbusz, mellyel a speciális igényű gyermekek mobilitását szeretné segíteni Miskolc Volkswagen márkakereskedése, valamint a régió egyik meghatározó flottaautó kezelője, a Prime Fleet.

  További információk
 • A Volkswagen ID.Buzz Cargo Karácsonyi Díszekbe Öltözve Hódít Lilafüreden és Miskolc Belvárosában!
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől

  A Volkswagen ID.Buzz Cargo karácsonyi díszekbe öltözve hódít Lillafüreden és Miskolc belvárosában!

  Az ünnepi szezon megérkezett, és az idei évben a Miskolc Autó színesíti az ünnepi hangulatot egy különleges karácsonyi meglepetéssel. Elképesztően örömteli bejelenteni, hogy egy csodálatos Volkswagen ID.Buzz Cargo mostantól az ünnepi díszekbe öltözve tekinthető meg.

  További információk
 • Volkswagen Haszonjárművek
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől

  35 év a „gördülő szabadság” jegyében – California CONCEPT tanulmányával már a modellsorozat jövőjét mutatja be a Volkswagen Haszonjárművek

  Az 1988-as Caravan Salon alkalmával tartott világpremierje keretében, a VW Busz (T3) műszaki alapjain mutatkozott be az első California modell. Pontosan 35 évvel – és 260 ezer elkészült példánnyal – később ismét Düsseldorfban, a szakma legjelentősebb találkozóján látható a világon elsőként a Volkswagen Haszonjárművek (VWN) California CONCEPT tanulmánya, amely már a modellsorozat jövőjébe kínál bepillantást. 2024-től a California ezen új generációjának sorozatgyártású változata is Hannoverben készül.

  További információk
 • Volkswagen Haszonjárművek
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől

  Münchenben teszteli először utasokkal az automatizált vezetést a Volkswagen Haszonjárművek

  Nagy lépésekben halad a mobilitási és szállítási szolgáltatásokra készülő, önállóan közlekedő járművek fejlesztése a Volkswagen Haszonjárműveknél. Szériaérettsége felé vezető útján ezekben a hetekben első ízben közlekedhetnek a politika, a hatóságok és az üzleti élet döntéshozói, valamint a média képviselői a tisztán elektromos, önállóan közlekedő Volkswagen ID. Buzz AD (Autonomous Driving) modellekkel, pontos képet alkotva e járművek önvezető képességeiről. Ezzel párhuzamosan az Amerikai Egyesült Államokban, a texasi Austinban is elindult a Volkswagen tesztprogramja. Az AD-járművek fejlesztése Európa és Észak-Amerika városi agglomerációs központjaiban tervezett kereskedelmi célú alkalmazásokra összpontosít, mind személy-, mind pedig teherszállítási szolgáltatásokhoz.

  További információk
 • Volkwagen
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől

  Kétszázezer nyaralóbusz Hannoverből

  Szabadság Hannoverből: július 12-én legördült a kétszázezredik California a hannover-limmeri szerelőszalagról. Immár 2004 óta készülnek a T-modellekből a világ legsikeresebb lakóautói a Camper-üzemben, ahol a Volkswagen Haszonjárművek és a Volkswagen Group Services összesen mintegy 600 munkatársával ünnepelte a jubileumot. Tavaly 21 600 California 6.1 kiszállítására kerülhetett sor, ami 14,9 százalékkal több, mint a koronavírus előtti 2019-es év során. Ezzel a California vitathatatlanul piacvezető a zárt áruszállítók átalakításával készülő lakóautók piaci szegmensében.

  További információk

Aktuelle Modellek

Új
Caravelle 6.1

Újautó Caravelle 6.1

Volkswagen Haszonjárművek
Azonnal elvihető modelljeink

Volkswagen Haszonjárművek
Szerviz szolgáltatások és akciók

Az én Volkswagen Haszonjárművek modellem
Konfigurálás

A Transportertől a lakóautóig. Állítsa össze álmai modelljét a Volkswagen Haszonjárművek kínálatából most.

Konfigurátor
banner img

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.