Miskolc Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Új európai piacért felelős értékesítési igazgató az Audinál
2022.02.17.
Újdonság az Audiról

Új európai piacért felelős értékesítési igazgató az Audinál

Miután a Porschénél számos különböző nemzetközi értékesítési pozícióban bizonyította rátermettségét, Jens Puttfarcken az Audinál folytatja pályafutását és 2022. június 1-jétől ő lesz az európai piacért felelős értékesítési igazgató.

Audi

Puttfarcken ötvözi a jövőre nézve fontos értékesítési és marketing stratégiákat a szériagyártástól egészen a luxusmárkákig. Korábban ügyfélkapcsolat-kezelési, európai értékesítési és after sales pozícióban is dolgozott, majd 2015 és 2018 között a hazai német piacért volt felelős a Porschénél. Ezt követően Sanghajban a kínai Porsche Motors vezérigazgatója és igazgatótanácsának elnöke lett, ahol az volt a feladata, hogy még inkább megerősítse a vállalat piaci helyzetét és sikereit. Eredményesen szilárdította meg a márka helyzetét a kínai piacon és fenntartható módon növelte az ottani ügyfélbázist, valamint a márkakereskedői hálózatot.


„Valódi megtiszteltetés egy olyan nemzetközileg elismert és tapasztalt értékesítési szakértőt köszönteni az Audi csapatában, mint Jens Puttfarcken. Meggyőződésem, hogy szakértelmének és nemzetközi szemléletének köszönhetően sikeresen formálja majd az európai értékesítési terület jövőjét, ami kulcsfontosságú az Audi további eredményes működéséhez. Már nagyon várom, hogy együtt dolgozhassunk” – nyilatkozta Hildegard Wortmann, az Audi Igazgatótanácsának értékesítésért és marketingért felelős tagja.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.