Miskolc Autó Hírek

Aktuális híreink

  • Az év pickupja – „Triplázott” az Amarok
    Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2024.01.10.

    Az év pickupja – „Triplázott” az Amarok

    Ismét az Amarok! Különleges kitüntetést adtak át a lyoni Solutrans 2023 logisztikai és szállítási szakkiállításon, a „Nemzetközi Pickup Díjat” („International Pick-up Award”; IPUA) ugyanis csak két-három évente ítélik oda, a Volkswagen Haszonjárművek új Amarok sorozata pedig – újra – győzedelmeskedett. A Volkswagen Haszonjárművek pickup-családja 2011 (a 2012-es és 2013-as évre) és 2017 (a 2018-as és 2019-es évre) után harmadszor részesült ebben az elismerésben, ezúttal együttműködő partnerével, a Forddal, illetve annak Ranger modelljével osztozik az első helyen.

  • Miskolc Autó – A jó szolgálatatában
    Aktuális 2023.12.20.

    Miskolc Autó – A jó szolgálatatában

    A Martin János Technikum, Szakképző Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola karácsonyi ünnepségén került átadásra egy, a Miskolc Autó által biztosított kilenc személyes Volkswagen Transporter kisbusz, mellyel a speciális igényű gyermekek mobilitását szeretné segíteni Miskolc Volkswagen márkakereskedése, valamint a régió egyik meghatározó flottaautó kezelője, a Prime Fleet.

  • A Volkswagen ID.Buzz Cargo Karácsonyi Díszekbe Öltözve Hódít Lilafüreden és Miskolc Belvárosában!
    Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2023.12.06.

    A Volkswagen ID.Buzz Cargo karácsonyi díszekbe öltözve hódít Lillafüreden és Miskolc belvárosában!

    Az ünnepi szezon megérkezett, és az idei évben a Miskolc Autó színesíti az ünnepi hangulatot egy különleges karácsonyi meglepetéssel. Elképesztően örömteli bejelenteni, hogy egy csodálatos Volkswagen ID.Buzz Cargo mostantól az ünnepi díszekbe öltözve tekinthető meg.

  • Volkswagen Haszonjárművek
    Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2023.08.15.

    35 év a „gördülő szabadság” jegyében – California CONCEPT tanulmányával már a modellsorozat jövőjét mutatja be a Volkswagen Haszonjárművek

    Az 1988-as Caravan Salon alkalmával tartott világpremierje keretében, a VW Busz (T3) műszaki alapjain mutatkozott be az első California modell. Pontosan 35 évvel – és 260 ezer elkészült példánnyal – később ismét Düsseldorfban, a szakma legjelentősebb találkozóján látható a világon elsőként a Volkswagen Haszonjárművek (VWN) California CONCEPT tanulmánya, amely már a modellsorozat jövőjébe kínál bepillantást. 2024-től a California ezen új generációjának sorozatgyártású változata is Hannoverben készül.

  • Volkswagen Haszonjárművek
    Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2023.07.31.

    Münchenben teszteli először utasokkal az automatizált vezetést a Volkswagen Haszonjárművek

    Nagy lépésekben halad a mobilitási és szállítási szolgáltatásokra készülő, önállóan közlekedő járművek fejlesztése a Volkswagen Haszonjárműveknél. Szériaérettsége felé vezető útján ezekben a hetekben első ízben közlekedhetnek a politika, a hatóságok és az üzleti élet döntéshozói, valamint a média képviselői a tisztán elektromos, önállóan közlekedő Volkswagen ID. Buzz AD (Autonomous Driving) modellekkel, pontos képet alkotva e járművek önvezető képességeiről. Ezzel párhuzamosan az Amerikai Egyesült Államokban, a texasi Austinban is elindult a Volkswagen tesztprogramja. Az AD-járművek fejlesztése Európa és Észak-Amerika városi agglomerációs központjaiban tervezett kereskedelmi célú alkalmazásokra összpontosít, mind személy-, mind pedig teherszállítási szolgáltatásokhoz.

  • Volkwagen
    Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2023.07.21.

    Kétszázezer nyaralóbusz Hannoverből

    Szabadság Hannoverből: július 12-én legördült a kétszázezredik California a hannover-limmeri szerelőszalagról. Immár 2004 óta készülnek a T-modellekből a világ legsikeresebb lakóautói a Camper-üzemben, ahol a Volkswagen Haszonjárművek és a Volkswagen Group Services összesen mintegy 600 munkatársával ünnepelte a jubileumot. Tavaly 21 600 California 6.1 kiszállítására kerülhetett sor, ami 14,9 százalékkal több, mint a koronavírus előtti 2019-es év során. Ezzel a California vitathatatlanul piacvezető a zárt áruszállítók átalakításával készülő lakóautók piaci szegmensében.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.