Miskolc Autó Hírek

Aktuális híreink

  • „The Night Show” – Stílusosan mutatkozott be az új Audi Q6 e-tron
    Újdonság az Auditól 2024.07.23.

    „The Night Show” – Stílusosan mutatkozott be az új Audi Q6 e-tron

    Ismét visszatért júliusban Balatonfüredre az Audi, a Kékszalag fő mobilitási partnereként. Július 18-a hihetetlen izgalmakkal teli befutót, és hangos sikert hozott az Audi által is szponzorált, Józsa Márton vezette Fifty-Fifty csapatának. Másnap délután pedig már megszokott módon az Audi Speed Challange-en versenghettek az idei mezőny leggyorsabb hajósai.

  • Az új Audi A5 modellek: a modern sportosság és a prémium arányok találkozása
    Újdonság az Auditól 2024.07.17.

    Az új Audi A5 modellek: a modern sportosság és a prémium arányok találkozása

    A 30 évvel az első Audi A4 után bemutatkozó legújabb, immár Audi A5 néven futó generáció kiélezett formanyelve prémium arányokkal ragad magával. Mindkét karosszériaváltozat, a Sedan és az Avant, tökéletesen megtestesíti az Audi formatervezési filozófiájának sportos lényegét. A belső tér új formanyelve nagyvonalú térérzetet teremt, és a kijelzőket digitális színpadra helyezi. Az új kezelési koncepció fokozza a járművel való interakciót. Hatékony, részben villamosított belsőégésű motorok és izgalmas S modellek teszik teljessé a kínálatot.

  • Újabb tapasztalt szakemberrel erősödött az Audi Forma-1-es csapata
    Újdonság az Auditól 2024.07.16.

    Újabb tapasztalt szakemberrel erősödött az Audi Forma-1-es csapata

    A Sauber Forma-1-es csapata – amely 2026-tól már az Audi gyári csapataként működik tovább – a hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Mercedes korábbi szakemberét, Stefan Strähnzot.

  • 16 hengeres szuperautót alkotott az Audi… a harmincas évekből!
    Újdonság az Auditól 2024.07.16.

    16 hengeres szuperautót alkotott az Audi… a harmincas évekből!

    Nem is olyan régen még nem lepődtünk volna meg nagyon azon, ha az Audi egy 16 hengeres sportlimuzin prototípusát alkotja meg. Most tényleg építettek egy ilyen autót, de nem egy új modellt, hanem az eredeti tervek alapján egy veteránt a harmincas évekből, ami sosem vált valóra.

  • A Blikk kipróbálta az Ördög Nóri által is kedvelt S5 Cabriolet-et
    Újdonság az Auditól 2024.07.16.

    A Blikk kipróbálta az Ördög Nóri által is kedvelt S5 Cabriolet-et

    Az Audi S5 eleve nem egy hétköznapi közlekedési eszköz, de ez ráadásul egy nyitható tetős változat. Megnéztük, mit tud az az autó, amivel Ördög Nóri és Nánási Pál egészen Toszkánáig utazott. Mi is kipróbáltuk az autót… nem csoda, hogy a népszerű műsorvezetőt is magával ragadta a 354 lóerő.

  • Az Audi a ChatGPT-vel fejleszti a jelenlegi és jövőbeli modellek hangvezérlését 2024-07-08
    Újdonság az Auditól 2024.07.08.

    Az Audi a ChatGPT-vel fejleszti a jelenlegi és jövőbeli modellek hangvezérlését

    Az Audi a Microsoft Azure OpenAI szolgáltatáson keresztül a ChatGPT nevű mesterséges intelligencia-alapú chatbotot alkalmazza infotainment rendszerében, hogy javítsa járművei hangvezérlési képességeit. Idén júliustól a 2021 óta gyártott és a harmadik generációs moduláris infotainment rendszerrel (MIB 3) felszerelt, mintegy kétmillió Audi modell tulajdonosai természetes nyelv segítségével interakcióba léphetnek autójukkal, és vezetés közben meghallgathatják a számukra fontos információkat. Az új járművek, mint például a Q6 e-tron és az E3 1.2 elektronikai architektúrával ellátott jövőbeli modellek a ChatGPT-t a Cerence Chat Pro segítségével kapják meg az Audi asszisztens kiterjesztéseként.

  • A Vezess.hu újságírója tesztelte az Q8 50 TDI quattro Tiptronic-ot
    Újdonság az Auditól 2024.07.08.

    A Vezess.hu újságírója tesztelte az Q8 50 TDI quattro Tiptronic-ot

    Az Audi Q8 ráncfelvarrása apróságokban mutatkozik meg, az autó továbbra is luxusbálna és a német gyártó egyik legfeltűnőbb modellje.

  • Videó: az Audi e-tron GT dizájnja
    Újdonság az Auditól 2024.07.08.

    Videó: az Audi e-tron GT dizájnja

    Végtelenül sportos, progresszív és erős motorsport-örökséggel.A két formatervező, Christopher Kröner és Juan Carlos Huerta bemutatja a teljesen elektromos Audi e-tron GT modellek formatervezési csúcspontjait.

  • A Vezess.hu átfogó tesztje az Audi Q6 e-tron-ról
    Újdonság az Auditól 2024.07.08.

    A Vezess.hu átfogó tesztje az Audi Q6 e-tron-ról

    A Vezess.hu újságírója tesztelte az Audi Q6 e-tron és Audi SQ6 e-tron modelleket Baszkföldön.

  • Remekül halad az Audi motorfejlesztése
    Újdonság az Auditól 2024.07.02.

    Remekül halad az Audi motorfejlesztése

    elentős mérföldkőhöz érkezett a Forma-1-es mezőnyhöz 2026-ban csatlakozó Audi motorfejlesztése, a német gyártó ugyanis már a próbapadon teszteli komplett erőforrását — jelentették be pénteken.

  • Tiszta vezetési élmény: Észak-Spanyolország az Audi Q6 e-tronnal
    Újdonság az Auditól 2024.07.02.

    Tiszta vezetési élmény: Észak-Spanyolország az Audi Q6 e-tronnal

    Az út mintegy 150 méteren keresztül meredeken emelkedik, majd egy hajtűkanyar következik, amely precíz kormányzást igényel. Az ezt követő kanyarok gördülékeny kombinációja tiszta öröm: a Bilbao és San Sebastián közötti utak néha kihívást jelentő profiljuk miatt ideálisak az új Audi Q6 e-tron karakterének megtapasztalására. Az elektromos SUV agilitása, amely részben a precíz és sportos kormányzásnak és az elektromotorok harmonikus teljesítményleadásának köszönhető, az észak-spanyolországi utakon is kiteljesedik. Az Audi DNS-ének megfelelően hangolt felfüggesztés kényelmet kínál, ugyanakkor sportos dinamizmust is közvetít – különösen az Audi SQ6 e-tron esetében. A változatos útvonalak a magasságkülönbségekkel és a városokon való áthaladással lehetővé teszik, hogy a sofőrök lenyűgöző módon tapasztalják meg az akár 220 kW-os nagy rekuperációs teljesítményt. Ez, akárcsak a kifinomult hőkezelő rendszer, jelentősen hozzájárul a Premium Platform Electric (PPE) első modelljének hatékonyságához.

  • A quattro (egyik) névadója
    Újdonság az Auditól 2024.07.02.

    A quattro (egyik) névadója

    Autóversenyzett, vezette az Audi versenyrészlegét és az Opel DTM csapatát is. Mérnökként járműgyártóknak is dolgozott, hírét azonban inkább azokról az autókról ismerik, amelyekre ráírta a nevét. Walter Treser hihetetlen karrierje.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.