Miskolc Autó Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. A SEAT megkezdi  a lélegeztető gépek  gyártását martorelli létesítményeiben
2020.04.06.
Újdonság a SEAT-ról

A SEAT megkezdi  a lélegeztető gépek  gyártását martorelli létesítményeiben

A SEAT martorelli üzemeiben megkezdi  a lélegeztető gépek  gyártását annak érdekében, hogy  hozzájáruljon a COVID-19 okozta válság elleni küzdelemhez. A Spanyol Gyógyszer- és Egészségügyi Termékek Ügynöksége engedélyezte a készülék klinikai bevizsgálását, és a készülékek napi termelését a hatóságokkal egyeztetve folyamatosan hozzáigazítják  az igényekhez, hogy elkerüljék a felesleges készleteket. A vállalat arra törekszik, hogy elérje a napi 300 lélegeztető gép legyártását a SEAT Leon gyártósorán.

Seat

Az OxyGEN elnevezésű lélegeztető készülék a Protofy.xyz cég által tervezett ingyenes hardver, amelynek tervezése orvosi szempontból Dr. Manel Puig Domingo (Germans Trias y Pujol Kutató  Intézet), Dr. Oriol Estrada (Hospital Germans Trias i Pujol) és Dr. Josep María Nicolás (Hospital Clínic) orvosok koordinálása mellett folyt.  Ez az együttműködésben megvalósított munka kéthetes versenyfutás volt az idővel, hogy a projekt létrejöhessen.  Az ipari megvalósítási szakaszban a  SEAT vezetése alatt  több különböző partner is részt vett.

 

A SEAT elnöke és a pénzügyekért és informatikai ügyekért felelős alelnöke, Carsten Isensee hangsúlyozta, hogy „az orvosi ellátás hiányára való reagálás elsőbbségi feladat,  és egyben  felelőssége is  az olyan nagy ipari kapacitással rendelkező vállalatnak, mint például a SEAT. Most minden támogatásra szükség van, hogy együtt küzdjünk a  COVID-19 terjedése ellen. ”

 

Ezt a lélegeztető gépet  a SEAT Leon gyártósorán gyártják, és az erre átalakított  ablaktörlő motort építik be.  Minden eszközben több mint 80 elektronikus és mechanikus alkatrész van, és a gép alapos minőségellenőrzésen megy át, és ultraibolya fénnyel sterilizálják.

 

A SEAT termelésért és logisztikáért felelős alelnöke, a projekt vezetője Dr. Christian Vollmer rámutatott, hogy „a csapatmunka és az együttműködés most fontosabb, mint valaha azért, hogy együtt megpróbáljuk kielégíteni az egészségügyi központok igényeit. A SEAT-nál nekünk fejlett tömeggyártó  rendszerünk van, és a jelenlegihez hasonló helyzetben az  a mi felelősségünk, hogy ezt a spanyol társadalom rendelkezésére bocsássuk. ”

 

A SEAT jogi szolgáltatásokért és a jó kormányzásért felelős alelnöke, Luis Comas hangsúlyozta, hogy „ez a folyamat nem lett volna lehetséges a Spanyol Gyógyszer- és Egészségügyi Termékek Ügynökségének támogatása,  valamint annak igazgatója és a spanyol egészségügyi miniszter személyes részvétele nélkül”.

 

SEAT elkötelezett amellett, hogy minden lehetséges módon segítse az egészségügyi rendszert és a szakembereket a COVID-19 terjedésének lelassításában. A SEAT jelenleg is elemzi azon olyan bejelenthető projektek megvalósíthatóságát, amelyek átmentek  minden szükséges egészségügyi teszten, és a megfelelő hatóságok kiadták rájuk a gyártási engedélyt. Ennek érdekében többek között a termelés-, az egészségügy és vészhelyzetek-, a fejlesztés-, a logisztika- és minőségbiztosítás területéről érkező szakemberek csapata az elmúlt két hétben versenyt futva az idővel  dolgozott azért, hogy ezek a projektek valósággá váljanak.

 

A lélegeztető gép kifejlesztésében együttműködő szervezetek

Protofy.xyz

OxyGEN

Hospital Clínic

Hospital Germans Trias i Pujol

Germans Trias y Pujol Investigation Institute (IGTP)

Hospital del Mar

CMCiB (Catalan Centre for Comparative Medicine and Bioimaging)

University of Barcelona

Recam Laser

Doga Motors

Luz Negra

LCOE (Official Central Automation Laboratory)

Ficosa

Bosch

IDNEO

Secartys

Espiroflex

Gaso

Cuatrecasas

Guardia Civil

Guardia Urbana

Mossos d’Esquadra

Policía Nacional


 

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.