Miskolc Autó Hírek

Az Audi már ma formálja a holnap világát. Progresszív technológiával, szenvedélyes kreativitással és új közösségi gondolatokkal. Fedezze fel Audi modelljeink sokszínűségét!

  1. Hírek
  2. AJÁNDÉKOT KAPTAK A CSALÁDOK ÁTMENETI OTTHONÁBAN ÉLŐ GYERMEKEK MIKULÁS ALKALMÁBÓL
2023.12.03.
Aktuális

AJÁNDÉKOT KAPTAK A CSALÁDOK ÁTMENETI OTTHONÁBAN ÉLŐ GYERMEKEK MIKULÁS ALKALMÁBÓL

A csomagokat Gianni Annoni televíziós műsorvezető, az Audi márkanagykövete mikulásjelmezben adta át a kicsiknek.

A Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekek kaptak ajándékot Miskolcon

Az Ökumenikus Segélyszervezet intézményhálózatához tartozó Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekek kaptak ajándékot Mikulás alkalmából szombaton Miskolcon a Porsche Hungaria Kft. jóvoltából.


Wachtler Tamás, a cég ügyvezető igazgatója úgy fogalmazott,, országszerte mintegy kétszáz olyan gyermeket ajándékoz meg a vállalat, akik átmeneti otthonokban élnek. Hozzátette, a miskolci rendezvényt már harmadjára szervezték meg, és a segélyszervezeten belül további négy intézménybe juttatnak el ajándékokat.
    

– Magyarország legnagyobb autóimportőreként kiemelten fontos számunkra a társadalmi szerepvállalás és az, hogy ezzel mindenki figyelmét felhívják az országban a segítségnyújtás fontosságára – mondta, hozzátéve, támogatják egyébként a sportot, a kultúrát és a művészetet is.


Kiemelte, az Ökumenikus Segélyszervezettel való közös munkájuk hosszú időre nyúlik és maximálisan elismerik azt a munkát, amit végeznek. Éppen ezért tartják fontosnak azt, hogy ilyen és ehhez hasonló akciókkal segítsék a munkájukat.


Az eseményen Gianni Annoni televíziós műsorvezető, az Audi márkanagykövete mikulásjelmezben adta át a miskolci intézményben élő gyermekek számára az ajándékokat. Gianni örömét fejezte ki, hogy részt vehetett az akcióban, mint mondta, szeret segíteni a gyerekeknek. „Ez egy olyan égi energiát ad nekem, ami csak a gyerekekben van meg és csak ők tudják adni a világnak. Őszinte, igazi szeretet és hit van bennük, ezt látni a szemükben, mosolyukban, verseikben” – mondta. 


A krízisközpontként is működő Családok Átmeneti Otthonában Miskolcon jelenleg tizenkét család és mintegy harminc gyermek él, összesen negyven embert tudnak fogadni - mondta Nagyné Faragó Boglárka intézményvezető az MTI-nek.
    
A krízisközpontként is működő Családok Átmeneti Otthonában Miskolcon jelenleg tizenkét család és mintegy harminc gyermek él, összesen negyven embert tudnak fogadni - mondta Nagyné Faragó Boglárka intézményvezető.


Hozzátette, a létesítményben a gyermekekkel mozgásfejlesztő, pszichológus és logopédus is foglalkozik, amennyiben szükségük van rá, a felnőttek számára pedig pszichológus és jogász nyújt segítséget. Az átmeneti otthonba az ország bármely területéről fogadnak olyan családokat, akik valamilyen oknál fogva elvesztették lakhatásukat - mondta.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.