Miskolc Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Az Audi A7 Sportback nyerte a 2019-es „World Luxury Car” címet
2019.04.30.
Újdonság az Audiról

Az Audi A7 Sportback nyerte a 2019-es „World Luxury Car” címet

Az Audi A7 Sportback* nyerte a 2019-es „World Luxury Car” címet. Az A7 Sportback a második Audi, amely elhozhatja ezt a trófeát az Audi A8* tavalyi győzelme után. A kitüntetést New York-i Autószalon (New York Auto Show) keretében vehette át a márka képviselője.

Audi

A World Car Award 24 országból érkezett 86 zsűritagja az Audi A7 Sportback modellt tüntette ki, mint a piacon elérhető legjobb új luxusautót. A „World Car Awards” kategóriákat tekintve pedig ez a győzelem a tizedik diadal az Audi számára.

 

„Óriási megtiszteltetés az Audi számára sorozatban másodszor is elnyerni a „World Luxury Car” kitüntető címét.” – nyilatkozta Hans-Joachim Rothenpieler, az Audi igazgatótanácsának a műszaki fejlesztésért felelős tagja. „Büszkék vagyunk erre az elismerésre, hiszen nagyszerűen igazolja, hogy az Audi a különböző szegmensekben is képes vezető prémium kategóriás autókat fejleszteni.”

 

Az új Audi A7 Sportback három világ legjobb tulajdonságait egyesíti: a formavilágában olyan, akár egy kupé, helykínálata egy limuziné, variálhatósága pedig akár egy Avant modellé. Egy új stílusú Gran Turismo, amely átgondolt digitalizációval, dinamikus vezetési élménnyel és az ügyféligények széles körét kiszolgáló térkoncepcióval hódít.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.