Miskolc Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Az Audi pilótái Lanzarote szigetén feszegetik a határaikat
2019.03.01.
Újdonság az Audiról

Az Audi pilótái Lanzarote szigetén feszegetik a határaikat

A Lanzarote szigetén található Club La Santában, ideális külső körülmények között töltöttek el egy intenzív edzésekkel teli hetet az Audi DTM és Formula E sorozatokban versenyző pilótái, az Audi Motorsport vezetője, Dieter Gass és a csapatok vezetői. A hét végére a résztvevőknek még a házépítés feladatával is meg kellett küzdeniük.

Audi

„Negyedik alkalommal voltunk a Club La Santa vendégei, amely egyszerűen tökéletes feltételeket kínált számunkra.” – nyilatkozta Tom Kristensen. A Le Mans-i rekord győztes dán versenyző és a csapat orvosa, Dr. Vincenzo Tota közösen gondoskodik az Audi gyári pilótáinak mentális és fizikai felkészítéséről és minden évben új sportokkal, valamint izgalmas kihívásokkal várják őket Lanzarote szigetén.

 

Utcai kerékpározás, lávamezőket átszelő hegyikerékpáros túrák, fat bike kerékpározás a tengerparton, szörfözés, SUP túrák, boksz, softball tenisz, asztalitenisz, vízilabda, úszás, strandröplabda, súlyzós edzés, mászóedzés és számos egyéb aktív elfoglaltság: a DTM versenyző Loïc Duval, Robin Frijns, Jamie Green, Nico Müller, René Rast és Mike Rockenfeller mellett a Formula E sorozatban versengő pilóták, Lucas di Grassi, Daniel Abt és csapatvezetőik töltöttek hét napot a Kanári-szigeteken, ahol pihentető vakáció ugyan nem, de rengeteg egyéb feladat várta őket. „Ez a hét nap arról szólt, hogy feszegessük a pilóták határait és hosszú távon fejlesszük az állóképességüket. Így extrém körülmények között is tökéletes munkát végezhetnek majd az Audi számára.” – nyilatkozta Kristensen. „Természetesen a program része a szórakozás és a csapatépítés is.”

 

Az utolsó pillanatig titokban tartott csapatverseny, amelyet a hét végén rendeznek meg, szinte már hagyománnyá vált. Az idén egy kerti kisház építése volt a feladat, amelyet szűk három órán belül kellett kivitelezni a csapatoknak és amelynek úgy kellett kinéznie, mint a versenypályákon használt kis házikók. Mind a három csapat szinte tökéletes munkát végzett. Az elkészült három építmény három különböző motorsportos téma köré épült, amelyek mély benyomást gyakoroltak az Audi Motorsport vezetőjével, Dieter Gassal felálló bírálóbizottságra. A három alkotást a Club La Santa illetve a Lanzarote szigetén működő gyermekgondozási központ állítja ki.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.