Miskolc Autó Hírek

Az Audi már ma formálja a holnap világát. Progresszív technológiával, szenvedélyes kreativitással és új közösségi gondolatokkal. Fedezze fel Audi modelljeink sokszínűségét!

  1. Hírek
  2. Az Audi új vezérigazgatója teljesen támogatja az F1-projektet, hiába a pletykák
2024.01.15.
Újdonság az Auditól

Az Audi új vezérigazgatója teljesen támogatja az F1-projektet, hiába a pletykák

A Manager Magazin, egy vezető német üzleti havilap arról számolt be, hogy Döllner tényleg támogatja az F1-es törekvéseket.

Az Audi új vezérigazgatója teljesen támogatja az F1-projektet, hiába a pletykák

Ő a német márka új vezérigazgatója, aki a költségcsökkentő intézkedéseiről ismert. Döllner felerősítette azon pletykákat, amelyek szerint az Audi esetleg átgondolja a Sauberrel való partnerségen keresztül történő belépést a sportágba. Ezek a találgatások azonban mára elültek.


A Manager Magazin, egy vezető német üzleti havilap arról számolt be, hogy Döllner tényleg támogatja az F1-es törekvéseket. Bár Döllner az év eleji VW-től való távozását követően nem nyilatkozhatott nyilvánosan, állítólag a közelmúltban az Audi AG vezetőségi konferenciáján megnyugtatta a kollégákat a Sauber-Audi projekt folytonosságáról.


Ezt az elkötelezettséget Oliver Hoffman, az Audi igazgatótanácsának egyik vezető tagja is megerősítette. Amikor az F1-projektről faggatták, hangsúlyozta annak értékét az Audi számára. A DPA hírügynökség a megbeszélés egyik forrását idézte, aki szerint „a távozás nem volt opció”, és megjegyezte, hogy Döllner nem szólt közbe, ami hallgatólagos beleegyezésére utal.


Az Auto Motor und Sport, egy másik tekintélyes hírügynökség megerősítette ezt a narratívát, és azt állítják, hogy Döllner pozitívan áll az F1-projekthez. Mivel az új igazgatósági tagként törvényileg előírt 100 napos titoktartási kötelezettsége most jár le, Döllner várhatóan hamarosan nyilvánosan is beszél az ügyről.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.