Miskolc Autó Hírek

Az Audi már ma formálja a holnap világát. Progresszív technológiával, szenvedélyes kreativitással és új közösségi gondolatokkal. Fedezze fel Audi modelljeink sokszínűségét!

  1. Hírek
  2. Egyre többet látni az új Audi RS3-ból
2023.11.28.
Újdonság az Auditól

Egyre többet látni az új Audi RS3-ból

Újabb kémfotók érkeztek az Audi RS3 modellról.

Audi RS3

A frissítés előtt álló ferdehátú Audi RS3 prototípusai már kémfotósaink elé tévedtek, a szedán azonban eddig lapított. Most, hogy már csak hónapok vannak a bemutatóig, a négyajtós darab is előkerült az utakon.


A ferdehátú és a szedán a csomagtartó elrendezésétől eltekintve nagyjából ugyanúgy festenek, tehát a ferdehátún látott új vizuális elemek itt is jelen vannak. Mivel csak faceliftről van szó, csak új fényszórók és hűtőrács lesz rajta.


A fényszórókat könnyű észrevenni, az Audi újfajta menetjelzői több LED-ből állnak, hogy többféle mintát adjanak ki. A Q6 e-tron volt az első sorozatgyártott modell ezekkel. A hűtőrács változásainak felfedezéséhez kell hunyorogni, egy új, gyémántszerű rácsozatú darab került az RS3 elejére és vélhetően a Q8 e-tronon debütált új logó is szerepel majd rajta.


Természetesen a hátsó lámpák sem maradtak meg a réginek, de remélhetőleg a hátsó lökhárítóról lekerülnek az ócska álszellőzők, ahogy a Honda is leszedte őket az új Civic Type R-re. A csomagtér-spoiler közben kisebb lett, bár ez még változhat a gyártás kezdetéig.

 
A márka megtartja a jelenlegi darab 2,5-literes sorötösét, bár valószínűleg némi lóerőt még kicsavar belőle, jelenleg 400 lóerőt tud az RS3 Európában, de riválisa, az AMG A45 S jelenleg 420 fölött teljesít.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.