Miskolc Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Év Női Autója díjazott az Audi e-tron GT
2022.02.16.
Újdonság az Audiról

Év Női Autója díjazott az Audi e-tron GT

Örömmel hirdette ki az Év Női Autója („Women's World Car of the Year”; WWCOTY) zsűrije az idei év hat kategóriájának győzteseit. Ezek a modellek a biztonság, a vezethetőség, a kényelem, a technika, a dizájn, a gazdaságosság, a környezetkímélő üzem és az ár-érték arány szempontjai alapján bizonyultak kiemelkedőnek az egyes szegmensekben.

Audi

A díj jelenlegi kiírásában a nagyteljesítményű autók kategóriában az Audi e-tron GT lett a kizárólag női tagokból álló zsűri kedvence, mely modell így versenyben maradt az Év Női Autója díjért, melyet a hat kategória (városi modell, családi SUV, nagyméretű autó, nagyméretű SUV, nagyteljesítményű autó, 4x4) győztesei közül választ majd ki a zsűri.


Idén működik tizenkettedik éve a WWCOTY, amely öt kontinens negyven országának összesen ötvenhat autós újságírója alkotta testületként az egyedüli olyan zsűri az autóiparban, amely kizárólag női tagokból áll. A szavazás első fordulójában hatvanöt, egyaránt 2021. január 1. és december 31. között bemutatott modell indult a „Világ Év Női Autója” díjáért.


A zsűritagok a világjárvány idején az élet és a munka terén felmerülő, egyaránt jelentős kihívások ellenére is különös erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy e modellek volánja mögé ülve értékelhessék őket. Ezt követően a zsűritagok a hat kategóriagyőztes közül választják ki az Év Legjobb Autóját („Best Car of the Year”). Az eredményhirdetés március második hetében, azaz a Nemzetközi Nőnap körül várható.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.