Miskolc Autó Hírek

Az Audi már ma formálja a holnap világát. Progresszív technológiával, szenvedélyes kreativitással és új közösségi gondolatokkal. Fedezze fel Audi modelljeink sokszínűségét!

  1. Hírek
  2. Friss kémfotók az Audi RS5-ről
2024.02.19.
Újdonság az Auditól

Friss kémfotók az Audi RS5-ről

Úgy tűnik, hogy az Audinál hisznek a fokozatosságban, és kitartanak a nagyobb motorok mellett: a következő RS5 a jelenlegihez hasonlóan még V6-os benzinessel érkezhet. Szintén valószínű, hogy a következő generációs RS5 már hibrid lesz.

Friss kémfotók az Audi RS5-ről

A hírek szerint az A5 – és az RS5 – ezután is az MLB platformra épülne, amit módosítanának, hogy elférjen a tölthető hibrid rendszer relatíve nagy akkupakkja. A hibrid hajtások kapcsán korábban Rolf Michl, az Audi Sport ügyvezetője elmondta az Autocarnak, hogy az RS-modellek esetén is várható elektrifikáció, mindezt úgy, hogy közben megtartják a legsportosabb Audik előnyeit.

Image

Michl hozzátette, hogy az Audinál nem szeretnének kapkodni: az RS-modellek lépésről lépésre fognak megváltozni, hogy egy hirtelen váltás miatt ne pártoljanak el a vásárlók a márka autóitól. Mindez a megfelezett motorú C63 rossz fogadtatása után kimondottan bölcs döntésnek tűnik.

A legnagyobb, már elsőre is azonnal észlelhető változás a következő RS5 kaszniját érinti, hiszen jó eséllyel lehet belőle kombi. Erre engednek következtetni azok a kémfotók, amiken egy erősen álcázott Audi kombi látható. Ezt már az új RS5 egy korai prototípusának mondják.

Image

A gigantikusra szélesített sárvédőívek alatt hatalmas, ötágú felniket hordó Audi nagyon hasonlít a jelenlegi RS6-ra de az arányai alapján annál kisebb modellt rejt a matricázás. Eközben azt is érdemes figyelembe venni, hogy hivatalosan még nem erősítették meg az RS5 Avantot.

Forrás: Autocar / Automotorblog

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.