Miskolc Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Innovatív világítástechnika gondoskodhat maximális biztonságról az átdolgozott ŠKODA SUPERB modelleken
2019.05.14.
Újdonság a ŠKODA-ról

Innovatív világítástechnika gondoskodhat maximális biztonságról az átdolgozott ŠKODA SUPERB modelleken

SUPERB zászlóshajója frissítése során első ízben kínál a ŠKODA sorozatgyártású modellen innovatív teljes-LED Matrix-fényszórókat, amelyek még magasabb színvonalú biztonságról és kényelemről gondoskodnak. A cseh autógyártó dizájnrajz és videó formájában szolgál első benyomásokkal új teljes-LED Matrix-fényszóróiról, ugyancsak új tervezésű, LED-technikájú ködfényszóróiról és dinamikus irányjelzővel kialakított teljes-LED hátsó lámpáiról. A korszerűsített SUPERB májusi világpremierje a 2019-es IIHF Jégkorong-világbajnokság keretében Szlovákia fővárosában, Pozsonyban lesz. A ŠKODA AUTO immár 27. alkalommal támogatja főszponzorként a sporteseményt.

Skoda

A teljes-LED Matrix-fényszóró dizájnrajza jól mutatja az innovatív rendszer felépítését, amely a tompított és a távolsági fény LED-moduljából, illetve három további LED-távfénykamrából áll, s házán a „ŠKODA Crystal Lighting” feliratot hordozza. Irányjelző, illetve nappali menetfény és helyzetjelző fény gyanánt keskeny LED-csík szolgál, felette pedig az új animált hazavezető fény (Coming/Leaving Home Function) részeiként finom LED-tűk sorakoznak. Az autó nyitásakor és zárásakor e funkció meghatározott koreográfiát követve, automatikusan kapcsolja be- és ki az első és hátsó világítás elemeit.

 

Videó szemlélteti működés közben az új teljes-LED Matrix-fényszórókat és a hazavezető fény animációját, illetve mutatja be működésüket, de az új tervezésű, LED-technikájú ködfényszórók és a teljes-LED hátsó lámpák is megtekinthetők benne. Utóbbiak a ŠKODA SUPERB esetében készülnek első ízben dinamikus irányjelzővel, amelynek fénye működéskor belülről kifelé haladva biztosít fokozott dinamika mellett jobb észlelhetőséget a közlekedés többi résztvevője számára, s gondoskodik ezzel fokozott biztonságról.

 

A cseh autógyártó zászlóshajójaként a ŠKODA SUPERB biztonsága, menetkényelme, menetteljesítményei és környezetkímélő üzeme területén egyaránt a márka legújabb fejlesztéseit sorakoztatja fel, számos előnyös megoldást és felszereltséget a felsőbb járműkategóriákból hozva el a középkategóriába.

 

A korszerűsített ŠKODA SUPERB a májusi IIHF Jégkorong-világbajnokság alkalmával Szlovákia fővárosában, Pozsonyban tartja világpremierjét.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.