Miskolc Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Ismét bejárja az országot a Volkswagen: startol a 2022-es Volkswagen Roadshow!
2022.04.21.
Újdonság a Volkswagenről

Ismét bejárja az országot a Volkswagen: startol a 2022-es Volkswagen Roadshow!

Kezdetét vette az idei Volkswagen Roadshow, Volkswagen modellekkel telnek meg az utak április 22-től november 2-ig országszerte. A Volkswagen márka idén párhuzamosan két országjárást is indít, országszerte 22 kereskedésben próbálhatók ki a márka eHybrid és R modelljei: olyan különleges autók, melyekkel nem minden nap találkozunk.

Volkswagen

A két flotta egyenként 6-6 modellből áll, melyek külön útvonalon járják majd az országot, de az összes Roadshowban résztvevő kereskedésbe ellátogatnak, hogy minden érdeklődőnek lehetősége legyen megtapasztalni a Volkswagen élményét.

Az eHybrid flotta

A Volkswagen elkötelezte magát az emobilitás mellett, a márka saját jövőjét az elektromos meghajtásban látja. Az emobilitáshoz vezető úton azonban kiváló első lépés lehet egy plug-in hibrid, azaz a Volkswagen kínálatában eHybrid néven futó modell. A plug-in hibridek hálózatról tölthető, tisztán elektromos üzemmódra is képesek, így kiválóan helytállnak alacsony, vagy akár zéró károsanyag-kibocsátással bármilyen környezetben: városban, tisztán elektromos üzemmódban, karbonsemlegesen is képesek közlekedni, míg hosszabb távon a hagyományos belső égésű motort segítve rendkívül kedvező fogyasztással teszik lehetővé nagyobb távolságok megtételét.

Az eHybrid flott tagja idén egy Tiguan Elegance TSi Plug-In-Hybrid, egy Passat Variant GTE TSI Plug-In-Hybrid, egy Golf Variant Style 1.5 eTSI OPF DSG, egy Golf GTE TSI Plug-In-Hybrid, egy Arteon Elegance 1.4 TSI Plug-In-Hybrid, valamint a Volkswagen kínálatában elérhető legerősebb autó, a 462 lóerős Touareg 3.0 TFSI R Plug-In-Hybrid, mely hidat képez a hibrid- és sportmodellek között.

Az „R” flotta

Nem meglepő, hogy a legerősebb jelenlegi Volkswagen ötvözi az „R” jegyeket és a plug-in hibrid technológiát: a hibrid meghajtás ugyanis nem jelenti azt, hogy kompromisszumot kell kötni. A Touareg R Plug-In-Hybrid egyszerre teszi elérhetővé a tisztán elektromos, környezetbarát közlekedést, valamint az ülésbetapasztó, hamisítatlan R élményt. Az emobilitásra való átállás kapujában állunk, így a Volkswagen szeretne tisztelegni a hagyományos, belsőégésű motorok előtt, azok múltját ismerve és elismerve pedig meg akarja mutatni, miért is szerettük szívből a benzinmotorokat, vagyis azt, mire képesek a Volkswagen mérnökei, ha közúti sportautó tervezéséről van szó.

A 2022-es Volkswagen „R” flotta tagjai között szerepel két Arteon Shooting Brake R 2.0 TSI DSG 4Motion, egy T-Roc R-Line 2.0 TSI DSG 4Motion, egy Golf R 2.0 TSI DSG 4Motion, egy Tiguan R 2.0 TSI DSG 4Motion, valamint egy igazi különlegesség, egy 300 lóerős Golf GTI Clubsport 2.0 TSI DSG.

Csatlakozz a Volkswagenhez és próbáld ki az eHybrid és az „R” flotta bármelyikét a 2022-es Volkswagen Roadshow állomásain!

Részletek és a Roadhshowban résztvevő márkakereskedések listája: https://roadshow.volkswagen.hu/


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.