Miskolc Autó Hírek

Az Audi már ma formálja a holnap világát. Progresszív technológiával, szenvedélyes kreativitással és új közösségi gondolatokkal. Fedezze fel Audi modelljeink sokszínűségét!

  1. Hírek
  2. Itt a friss Audi S3!
2024.04.11.
Újdonság az Auditól

Itt a friss Audi S3!

Nem sokkal az Audi A3 frissítése után megérkezett a megújult S3 is, szedánként és ferdehátúként egyaránt.

Itt a friss Audi S3!

Csak a szokásos módosítások láthatók kívül az S3-ason is. Módosított hűtőmaszk és fényszórók, elöl-hátul átrajzolt lökhárítók és persze a sportmodellen új díszbetétek, kipufogók. Emellett a motorhoz is hozzápiszkáltak, amelynek eredménye még 22 lóerő és 20 Nm megjelenése. Így már 328 lóerőt és 420 Nm forgatónyomatékot tud az S3. Ezzel 4,7 másodperc a 100-as sprintje, a végsebességét pedig elektroinka korlátozza 250 km/h-ra.

Image

Javítottak a hétfokozatú, duplakuplungos automata reakcióidején is, így még gyorsabbak a váltások, miközben az erőt mind a négy kerékhez továbbítja a szerkezet. Ráadásul az S3 is megkapja az RS 3 -ból ismerős osztóművet, amivel a hátsó kerekek között teljesen változó lehet a nyomatékelosztás. 

Image

Új üzemmódot is kapott az S3, így már hatféle választási lehetősége van a sofőrnek. A legújabb a Dynamic Plus, ami a lehető legtöbb nyomatékot küldi hátra. Emellett a futóművet is a megnövekedett teljesítményhez hangolták, nagyobb fékeket kapott az autó, illetve 15 milliméterrel csökkent a hasmagassága a sima A3-hoz képest.

Image

Az ígéretek alapján még ebben a negyedévben megérkezik a márkakereskedésekbe 55 600 eurós alapárral, ami kb. 21,6 millió forintot jelent.

Image

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.