Miskolc Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Kettős ŠKODA-győzelem a „Best Cars” olvasói szavazáson
2020.02.13.
Újdonság a ŠKODA-ról

Kettős ŠKODA-győzelem a „Best Cars” olvasói szavazáson

Döntöttek az auto motor und sport szakmai magazin olvasói: a ŠKODA OCTAVIA és a ŠKODA SUPERB egyaránt a 2020-as „Legjobb Autók” („Best Cars 2020”) szavazás győztesei között végzett. Az OCTAVIA az összes szavazat 15,4 százalékával immár nyolcadik alkalommal bizonyult a legnépszerűbb import kompaktmodellnek Németországban, míg a ŠKODA SUPERB sorozatra a résztvevők 17,9 százaléka voksolt, s választotta meg ezzel a középkategória import győztesévé.

Skoda

Bernhard Maier, a ŠKODA AUTO igazgatótanácsának elnöke a stuttgarti díjátadón kiemelte: „Különösen nagy örömmel tölt el minket e kettős győzelem. Nagyszerű kitüntetés OCTAVIA sorozatunk számára, amely márkánk ikonja, míg a SUPERB díja jól mutatja, hogy modellfrissítésével pontosan eltaláltuk ügyfeleink ízlését. Köszönetem fejezném ki minden olvasónak, aki két modellünk mellett szavazott, e díjak az egész ŠKODA-csapat számára komoly ösztönzést jelentenek. Következetesen haladunk tovább utunkon!”

 

Immár 44. alkalommal kérte fel olvasóit az auto motor und sport szakmai magazin, hogy tizenegy kategóriában összesen 387 modell közül válasszák ki személyes kedvenceiket. A „Legjobb Autók” („Best Cars 2020”) olvasói szavazáson ezúttal mintegy 103 ezren vettek részt.

 

Néhány nappal a díjátadó ünnepség előtt vált rendelhetővé az új OCTAVIA Németországban. A márka „szíve” először kombiváltozatában kapható, a Limousine kivitel néhány hét múlva csatlakozik a modellportfólióhoz. A megújult „bestseller” tágasabb, biztonságosabb, fejlettebb hálózati kapcsolatokat kínál és érzelmekben gazdagabb, mint valaha, az OCTAVIA így ismét mércéül szolgálhat piaci szegmensében, s minden adottsággal rendelkezik ahhoz, hogy folytassa elődjei sikereit. Évente mintegy 400 ezer kiszállított példányával az OCTAVIA Európa egyik legnépszerűbb autója, s a ŠKODA eddig összesen közel hétmillió darabot gyártott slágermodelljéből.

 

A ŠKODA SUPERB széleskörű modellfrissítésen esett át tavaly, amely során a ŠKODA-paletta zászlóshajója minden eddiginél vonzóbbá, korszerűbbé és tágasabbá vált. Teljes-LED Matrix-fényszórói, valamint innovatív vezetői segédrendszereinek tovább bővített kínálata csupán néhány mindazon számos műszaki különlegessége közül, amelyek a SUPERB sorozatot a kategória egyik legbiztonságosabb és legkényelmesebb tagjaivá avatják. Mindezeken túl a SUPERB iV elsőként kínál hálózatról tölthető hibrid (Plug-in Hybrid) hajtásrendszert. Sikereivel a SUPERB nagyban hozzájárult a ŠKODA tartós növekedési pályájához, harmadik generációja 2015 márciusi bemutatkozása óta bő 500 ezer gördült le belőle a szerelőszalagról, összességében pedig a ŠKODA mindeddig 1,25 millió darabot gyártott csúcsmodelljéből.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.