1. Hírek
  2. Miskolc Autó – A jó szolgálatatában
2023.12.20.
Aktuális

Miskolc Autó – A jó szolgálatatában

A Martin János Technikum, Szakképző Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola karácsonyi ünnepségén került átadásra egy, a Miskolc Autó által biztosított kilenc személyes Volkswagen Transporter kisbusz, mellyel a speciális igényű gyermekek mobilitását szeretné segíteni Miskolc Volkswagen márkakereskedése, valamint a régió egyik meghatározó flottaautó kezelője, a Prime Fleet.

Miskolc Autó – A jó szolgálatatában

Mint ezidáig, 2023-ban is kiemelkedően fontos a Miskolc Autó cégcsoportnak az, hogy a lehetőségeihez mérten ott segítsen, ahol szükség van rá, ezért egy nagyobb adománnyal, valamint egy éven keresztül a gyerekek szállítására alkalmas Volkswagen kisbusszal segíti a Miskolc Autóház Kft. és a Prime Fleet Management Kft. a Nő A Siker Alapítványt, céljai elérésében. A kisbusszal az alapítvány által üzemeltetett Martin János Technikum, Szakképző Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola diákjainak mobilitását segítik.


A rendezvényt követően, Sándor Attila, a Miskolc Autóház Kft. tulajdonosa elmondta:
„A Miskolc Autó csoport 2024-ben is igyekszik - a jó szolgálatában - ott segíteni, ahol a legnagyobb szükség van rá. Hisszük, hogy az általunk biztosított gépjárművek megkönnyíthetik az olyan intézmények mindennapjait, ahol rengeteget tesznek nap, mint nap a rászoruló fiatalokért és idősekért egyaránt. Reméljük a jövőben is segíteni tudjuk a térség, kifejezetten Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyében működő szociális intézményeket!”

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.