Miskolc Autó Hírek

Tökéletes társ minden úton. A nyüzsgő városi rohanáshoz megfelelő modelltől, a tágas üzleti, és az innovatív elektromos járműig a ŠKODA választéka mindent lefed. Találja meg az Ön számára tökéletes ŠKODA modellt!

  1. Hírek
  2. Miskolc Autó – A regionális sportok támogatója
2024.01.11.
Aktuális

Miskolc Autó – A regionális sportok támogatója

A Miskolc Autóház Kft. örömmel jelenti be együttműködését a Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club-bal (MEAFC). A partnerség célja a kapcsolatok erősítése és a Miskolc Autóház Kft. elkötelezettségének hangsúlyozása a regionális sportélet támogatása iránt.

Miskolc Autó – A regionális sportok támogatója

A Miskolc Autóház Kft., mint a régió vezető autókereskedelmi vállalkozása a MEAFC támogatójaként erősíti jelenlétét regionális sportok színterén.  Az együttműködés kiemelt célja a sport és üzleti szektor közötti kötelék megerősítése, valamint a közösségi értékteremtés.


A MEAFC a régió egyik vezető sportklubja, amely elkötelezett a fiatal tehetségek támogatása és a sport iránti szenvedély előmozdítása mellett. A hosszútávú partnerség keretében a Miskolc Autó egy SKODA SCALA-t biztosít a klubnak, hogy megkönnyítsék a MEAFC mobilitását.


A Miskolc Autóház Kft. büszkén vállalja szerepét a regionális sportok támogatójaként, és elkötelezett a MEAFC sikereinek előmozdításában.

Image
Miskolc Autó – A regionális sportok támogatója

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.