Miskolc Autó Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. Teljes gázzal a Király Kupáért
2019.05.30.
Újdonság a SEAT-ról

Teljes gázzal a Király Kupáért

A vasárnap sorra kerülő sevillai spanyol kupadöntőre, a Király Kupa Barcelona és Valencia közötti mérkőzésére egy földgáz hajtású SEAT Arona TGI vitte a kupát. Az 595 kilométeres úton ugyan 6 földgázt is töltő állomás van, de SEAT-nak csak egyszer kellett megállnia gázt töltenie, mert egy tartálynyi gázzal 360 kilométert tud megtenni. Az autóban ugyan van egy benzintank is, amit az autó akkor használ, ha kifogyna a gáz a tartályból, ebben az esetben az Arona TGI még további 160 km-t tud megtenni.

Seat

A teljes utazás költsége összesen 21,20 euró volt, ami 30 euróval kevesebb, mintha csak benzinnel hajtott autóval tették volna meg az utat, ráadásul a széndioxid kibocsátási érték is 25%-kal volt alacsonyabb a gáz hajtás használatával. Az alacsonyabb kibocsátás miatt egyébként a környezeti okok miatti forgalomkorlátozások sem érintik a SEAT Arona TGI-t, melyeket a Madridhoz hasonló nagyvárosokban vezethetnek be.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.