Miskolc Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. „Arany Kormánykerék” az új ŠKODA KAMIQ számára
2019.11.27.
Újdonság a ŠKODA-ról

„Arany Kormánykerék” az új ŠKODA KAMIQ számára

„Arany Kormánykerék” („Goldenes Lenkrad”) a ŠKODA KAMIQ számára: a cseh márka új City-SUV modellje elnyerte Európa egyik legtekintélyesebb autós díját. A ŠKODA KAMIQ a „Legjobb autó 25 ezer euróig” kategóriában hódította el a német Auto Bild szakmai magazin és Bild am Sonntag vasárnapi újság által együttesen kiosztott, összesen tizenegy 2019-es „Arany Kormánykerék” egyikét. A magazin tesztelői szerint összességében a KAMIQ a legjobb ajánlat kategóriája új modelljei közül. Az „Arany Kormánykerék” díját kedden, az Axel-Springer kiadó berlini székházában rendezett gálaest alkalmával Christian Strube, a ŠKODA AUTO igazgatótanácsának a műszaki fejlesztés területéért felelős tagja vette át.

Skoda

Amint Christian Strube, a ŠKODA AUTO igazgatótanácsának a műszaki fejlesztés területéért felelős tagja kiemelte: „Nagy örömmel tölt el, hogy a teljes ŠKODA-csapat nevében átvehetem a ŠKODA KAMIQ „Arany Kormánykerék” kitüntetését. A KAMIQ ŠKODA-erényeinket - mint a kiemelkedő térkínálat és a kiváló ár/érték-arány - kifejező és karakteres dizájnnal ötvözi. Első City-SUV modellünkkel rendkívül érdekes piaci szegmensbe léphettünk be, új és vonzó vásárlói célcsoportokat hódítva meg.”

 

A 2019-es „Arany Kormánykerék” mezőnyében 11 kategóriában összesen 58 modell indult, amelyek egyaránt az elmúlt 12 hónapban jelentek meg a piacon. A „Legjobb autó 25 ezer euróig” kategóriában az Auto Bild magazin tesztelői hozták meg a döntést, akik olyan tényezőket vettek figyelembe, mint a vezetési benyomások, az alapár, az alapfelszereltség, a garanciák és a felárpolitika, majd a ŠKODA KAMIQ sorozatot választották ki a kategória legjobb ajánlataként. Különös erényeiként kompakt külső méretek mellett is tágas utasterét, színvonalas minőségét és kiváló ár/érték-arányát jelölte meg a zsűri.

 

A ŠKODA SUV-család harmadik tagja

 

A ŠKODA KAMIQ 2019 közepe óta bővíti a cseh márka nagysikerű SUV-családját az európai piacon, s a KODIAQ és a KAROQ után a ŠKODA első ízben a City-SUV modellek intenzíven bővülő piaci szegmensében is megjelent. A KAMIQ a SUV-modellek jellegzetes előnyeit, mint például a megnövelt szabadmagasság és üléspozíció, a kompaktmodellek agilitásával és a márkára jellemző, érzelmekben gazdag dizájnnal kombinálja. Korszerű infotainment- és vezetői segédrendszereivel, tágas térkínálatával és számos „Simply Clever” megoldásával a ŠKODA KAMIQ egyaránt kielégíti a családok és a lifestyle-orientált vásárlók igényeit.

 

A KAMIQ a hatodik „Arany Kormánykerék” díjat hozza a ŠKODA számára

 

A Bild am Sonntag már 1976 óta, 2009-től pedig az Auto Bild kiadvánnyal, azaz Európa legnagyobb autós magazinjával közösen ítéli oda „Arany Kormánykerék” (Goldenes Lenkrad) díjait. A KAMIQ immár a hatodik „Arany Kormánykereket” gyűjti be a ŠKODA számára, ami egyben a második egymást követő ilyen kitüntetés. A legelsőt még 1999-ben a FABIA első generációja szerezte, amelynek utódja 2007-ben megismételte e sikert. Az OCTAVIA második nemzedéke 2004-ben győzedelmeskedett, a SUPERB második generációja pedig 2008-ban szintén az „Arany Kormánykerék” elhódításával nyitott. 2017-ben a KAROQ győzött, míg 2018-ban nem osztották ki a díjakat.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.