Miskolc Autó Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. Az MWCapital, a SEAT, a Telefónica, a Ficosa, az ETRA és az i2CAT egy összekapcsolt gépkocsi kísérleti projektet népszerűsít
2019.02.07.
Újdonság a SEAT-ról

Az MWCapital, a SEAT, a Telefónica, a Ficosa, az ETRA és az i2CAT egy összekapcsolt gépkocsi kísérleti projektet népszerűsít

A Mobile World Capital Barcelona, a SEAT, a Telefónica, a Ficosa, az ETRA és az i2CAT együttműködési megállapodást írtak alá egy kísérleti projekt létrehozására a hálózatba kapcsolt gépkocsik fejlesztésének területén. A projekt az 5G Barcelona konzorcium hatókörébe tartozik, és egy  olyan kezdeményezést jelent, amelynek célja Barcelona városának, mint az Európában mértékadó  5G hub terén betöltött szerepének kialakítása. A projekt magában foglalja az 5G Barcelona más tagjainak együttműködését is,  mint például az UPC-ét  és a CTTC-ét.

Seat

A  megállapodás aláírásánál jelen volt Carlos Grau, a Mobile World Capital Barcelona vezérigazgatója, Christian Stein, a SEAT intézményi kapcsolatokért felelős főigazgatója, Bruno Vilarasau, a Telefónica digitális szolgáltatási és közigazgatási igazgatója, Joan Palacin, a Ficosa fejlett kommunikációs üzleti részlegének igazgatója, Rafael Barnola, az ETRA Bonal vezérigazgatója és Josep Paradells, az i2CAT Alapítvány igazgatója.

Az SEAT és a Telefónica által közösen irányított projekt az első lépést jelenti a teljesen önálló, vezető nélküli gépkocsi felé. Az 5G technológia tulajdonságai, mint például az alacsony átfutási idő  és az edge computing, azaz egy olyan technológia, amelyik egyszerűsíti az IoT eszközök forgalmát és lehető teszi a valós idejű helyi adatelemezést,  megkönnyítik majd  a kommunikációt  a gépkocsi, a környezetei infrastruktúra és a forgalomban részt vevő többi gépkocsi között.

A kísérleti projekt kiterjed az utazás közbeni biztonságra, valamint  az infotainment funkciókra is a nagy felbontású szórakoztató tartalmak letöltése révén.

www.5gbarcelona.com

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.