Miskolc Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Négy országban végeztek dobogós helyen az Audi ügyfelei
2021.06.11.
Újdonság az Audiról

Négy országban végeztek dobogós helyen az Audi ügyfelei

Az Audi Sport ügyfél csapatai a márka modelljeivel karöltve összesen négy díjat szereztek, miközben a legjobb csapatokkal mérték össze tudásukat három európai országban és az Egyesült Államokban.

Négy országban végeztek dobogós helyen az Audi ügyfelei

Audi R8 LMS GT3

Karnyújtásnyira az élen állóktól: a Campionato Italiano GT sprint sorozat féltávjánál az Audi Sport Italia két csapatával komoly nyomás alatt tartja a a bajnokságban jelenleg élen álló alakulatot. Teszi ezt annak ellenére, hogy a misanói második versenyhétvége minden volt, csak éppen tökéletes nem. A vasárnapi második versenyen a rajtrács második sorából indulva Lorenzo Ferrarinak és csapattársának, Riccardo Agostininek esélye volt megszerezni a dobogós helyek egyikét, de az első körben elszenvedett defekt miatt Ferrari visszaesett a mezőny hátsó részébe. Egy biztonsági autós fázist és egy váratlan zivatart követően a két olasz sikerrel küzdötte fel magát az ötödik helyig. Ezzel megismételték a szombati versenyen elért eredményüket. Az eddig szerzett 34 bajnoki pontjukkal második helyen állnak a pilóták versenyében , nyolc ponttal lemaradva a jelenlegi első helyezett mögött. A hét gyártó versenyében az Audi jelenleg második helyen áll. Daniel Mancinelli és Vito Postiglione a misanói első versenyen a harmadik helyen hozta be a célba az Audi R8 LMS versenyautót. Azonban a második futamon egy versenytárs támadását követően nem tudták befejezni a futamot, így jelenleg egy ponttal lemaradva követik csapattársaikat a bajnoki tabellán.


Audi R8 LMS GT4

Dobogós helyezés Albiban: a Saintéloc Racing csapata elképesztő felzárkózást mutatott be a GT4 franciaországi harmadik versenyhétvégéjén Albi pályáján. Gregory Guilvert és Fabien Michal, az elmúlt három év bajnokai az első versenynek a rajtrács nyolcadik helyéről vághattak neki. Az Audi R8 LMS GT4 már a rajtnál megelőzte egy versenytársát és a kiállásig feljött egészen a negyedik helyig. Ezt követően a sorozatgyártású modellre épülő GT versenyautó még egy helyet javított, így Guilvert és Michal sorozatban harmadik dobogós helyezésének örülhetett.


Második hely Virginiában: Alex Welch megszerezte az év első dobogós eredményét a GT America versenysorozatban. A Virginia International Raceway versenypályán egy Audi R8 LMS GT4 modellel állt rajthoz a szezon harmadik versenyhétvégéjén. Az előzékeny pilóta mindössze 0,5 másodperc lemaradással ért célba a második 40 perces versenyen a GT4 osztály győztese mögött.


Audi RS 3 LMS (TCR)

Dobogós eredmény a nyitóhétvégén: az Audi ügyfélcsapata, a Brink Motorsport dobogós helyezésével elégedetten zárta a TCR Scandinavia túraautó bajnokság szezonnyitó eseményét. Tobias Brink a rajtrács második helyéről vághatott neki a második versenynek az Audi RS 3 LMS kormánya mögött. A Ljungbyhed pályán rendezett futam teljes, 20 körös távja során tartani tudta ezt a pozíciót egészen a leintésig. Ennek köszönhetően jelenleg Oliver Söderströmmel osztozik a második helyen a pilóták versenyében. Az összesen hat állomásos sorozatból ez volt az első versenyhétvége.


Az aktuális hét programja

Június 11-12., Detroit (Amerikai Egyesült Államok), ImSA WeatherTech Sportscar Bajnokság, negyedik forduló


Június 11-12., Taupo (Új-Zéland), North Island Endurance megbízhatósági versenysorozat, harmadik forduló


Június 11-13., Red Bull Ring (Ausztria), ADAC GT Masters, második forduló


Június 11-13., Red Bull Ring (Ausztria), ADAC GT4 Németország, második forduló


Június 11-13., Red Bull Ring (Ausztria), ADAC TCR Németország, második forduló


Június 11-13., Budapest (Magyarország), Audi Sport Seyffarth R8 LMS Cup, első forduló


Június 11-13., Poznaň (Lengyelország), Eset Cup, harmadik forduló


Június 11-13., Poznaň (Lengyelország), TCR kelet-európai kupa, harmadik forduló


Június 12., Oulton Park (Egyesült Kiráylság), Britcar Endurance Series megbízhatósági versenysorozat, harmadik forduló

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.