Miskolc Autó Hírek

Az Audi már ma formálja a holnap világát. Progresszív technológiával, szenvedélyes kreativitással és új közösségi gondolatokkal. Fedezze fel Audi modelljeink sokszínűségét!

  1. Hírek
  2. Okosabb, modernebb lesz a legkisebb Audi SUV
2024.03.04.
Újdonság az Auditól

Okosabb, modernebb lesz a legkisebb Audi SUV

Modernebb, nagyobb, digitálisabb: Az Audi Q2 modellek jelentős frissítést kapnak 2024 közepén. A kompakt SUV infotainment rendszere átfogó technológiai frissítést kap. Azonnali hatállyal minden új Audi Q2 az Audi virtual cockpitet és egy 8,8 colos érintőképernyőt kap az MMI központi vezérlőegységeként. A korábbi forgó/nyomógombot egy kényelmes tárolórekesz váltja fel.

Okosabb, modernebb lesz a legkisebb Audi SUV

A padlókonzolon, a forgótárcsás vezérlőegység helyén tárolórekeszt alakítanak ki.


A 8,8 colos központi képernyő mellett a természetes beszédtempót értelmezni képes hangvezérléssel is irányíthatók a fedélzeti funkciók.


Alapfelszerelés a digitális rádió, kettő darab adatkapcsolatra is alkalmas USB-C csatlakozó, valamint a telefonos kezelőfelület a járműparaméterek lekérdezésére, illetve bizonyos funkciók vezérlésére.


Felárért kérhető integrált Google, valós idejű információkkal gazdagított navigációs funkció, parkolási tájékoztatás és internetes rádió. A csúcson 13 hangszóróval + mélynyomóval szerelt Sonos hifi és jelerősítővel szerelt okostelefon-bekötés is elérhető.


A megújult Audi Q2-esek, amelyek mindezeken felül új, háromküllős kormánykereket is kapnak, az év második felétől lesznek elérhetők.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.